Adatvédelmi szabályzat

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat és érdeklődik vállalatunk iránt. Fontos számunkra az Ön személyes adatainak védelme. Személyes adatnak minősül minden olyan információ, amely azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozik. Ide tartoznak az olyan információk, mint a név, a cím, az azonosítószám, a telefonszám vagy a születési dátum. Érintettként Önt bizonyos jogok és védelmi intézkedések illetik meg az alkalmazandó adatvédelmi szabályozásoknak, például az európai általános adatvédelmirendeletnek (GDPR) megfelelően. Ez az adatvédelmi szabályzat ismerteti, hogyan kezeljük az Ön személyes adatait, amikor használja a weboldalunkat(www.lei.direct) és kapcsolatba lép velünk, illetve amikor regisztrál velünk az ajánlatainkhoz. Ha bármilyen kérdése vagy visszajelzése van, kérjük, bármikor vegye fel velünk a kapcsolatot a privacy@gs1.org e-mail címen.

Ahol jelen adatvédelmi szabályzatban a"mi" vagy "minket" (és hasonló kifejezések) szerepel, az a GS1 AISBL-re vonatkozik, amely a belga jog szerinti nemzetközi nonprofit szervezet, székhelye: Avenue Louise 326, bte-10, B-1050 Brüsszel.

1.aZ ADATFELDOLGOZÁS CÉLJA

A. Weboldalunk használata

Ön anélkül is meglátogathatja weboldalunkat, hogy bármilyen adatot megadna magáról. Ha weboldalunkat pusztán tájékoztatás céljából használja (azaz nem jelentkezik be, nem regisztrál, nem ad le megrendelést, és más módon sem ad meg magáról információt), akkor nem kezelünk személyes adatokat, kivéve azokat az adatokat, amelyeket a böngészője továbbít, amikor meglátogatja weboldalunkat, valamint a számunkra (sütik formájában) megadott információkat.

B. Technikai okok

Technikai okokból a weboldal biztosításához szükséges lehet, hogy bizonyos, Öntől automatikusan továbbított információkat feldolgozzunk, hogy az Ön böngészője meg tudja jeleníteni weboldalunkat, és Ön igénybe tudja venni szolgáltatásainkat. Ezeket az információkat minden egyes alkalommal, amikor Ön meglátogatja weboldalunkat, automatikusan gyűjtjük, és úgynevezett szervernaplófájlokban tároljuk. Ezek az információk a hozzáférő számítógép számítógépes rendszerére vonatkoznak. A következő információkat gyűjtjük:

  • Internetszolgáltató (host)
  • IP-cím
  • A szerző neve (adott esetben)
  • A hozzáférés dátuma és időpontja
  • Hozzáférési mód (bevitel/kiadás)
  • Kérés
  • Protokoll (pl. HTTP)
  • Állapot (pl. hibaüzenetek)
  • A lekérdezett adatok mennyisége
  • Az oldal, ahonnan a hozzáférés történt (referrer)
  • A felhasználó böngészője és operációs rendszere

Weboldalunk biztosításához sütiket használunk. A sütik olyan szöveges fájlok, amelyeket az internetes böngésző vagy az Ön számítógépe tárol, amikor Ön meglátogat egy weboldalt. A süti egy egyedi karaktersorozatot tartalmaz, amely lehetővé teszi a böngésző egyedi felismerését a weboldal újbóli meghívásakor. Kizárólag a weboldalunk és annak technikai funkcióinak biztosításához használunk sütiket.a sütik használata nélkül nem tudjuk biztosítani weboldalunk egyes funkcióit. A weboldalunk használatának statisztikai elemzését kivéve, csak munkamenet-sütiket használunk. Ezek a munkamenet-sütik törlődnek, amikor Ön elhagyja a weboldalt. Ez nem vonatkozik a bejelentkezési sütikre, amelyek az Ön hozzáférési adatait tárolják. Ezek 24 óra elteltével automatikusan törlődnek.

Az Ön személyes adatait weboldalunk technikai biztosítása céljából a következő jogalapon kezeljük:

  • szerződés teljesítése vagy szerződéskötést megelőző intézkedések végrehajtása céljából (a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) pontja szerint, ha Ön azért látogat el weboldalunkra, hogy információt szerezzen termékeinkről vagy szolgáltatásainkról;
  • jogos érdekeink védelme érdekében (a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja szerint), hogy a honlapot technikailag és minden védelmi intézkedésnek megfelelően elérhetővé tegyük az Ön számára. Csak így tudunk Önnek technikailag hibátlanul működő és felhasználóbarát honlapot biztosítani, és csak így tudjuk megvédeni honlapunkat a kiberkockázatoktól, valamint megakadályozni, hogy honlapunk harmadik fél számára kiberkockázatot jelentsen.

C. Weboldal-elemzés

A weboldalunk minőségének és tartalmának optimalizálása érdekében a Google Analytics és a cookie-k segítségével elemezzük a weboldalunk adatforgalmát és a weboldalon végzett tevékenységeket. A weboldalunk statisztikai elemzése keretében gyűjtött információkat nem vonjuk össze az Ön egyéb, a weboldalon gyűjtött adataival.

Google AdWords: A Google AdWords online hirdetési programot és az AdWords-belső konverziókövető eszközt használjuk. A Google konverziókövetés a Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) ("Google") elemző szolgáltatása. Amikor Ön rákattint egy Google által elhelyezett hirdetésre, egy konverziókövető cookie kerül az Ön számítógépére. Ezek a sütik 30 nap után érvényüket vesztik, nem tartalmaznak személyes adatokat, és nem használják fel személyes azonosításra.

Ha Ön meglátogatja weboldalunk bizonyos oldalait, és a cookie még nem járt le, a Google és mi felismerhetjük, hogy Ön rákattintott a hirdetésre, és átirányították erre az oldalra. Minden Google AdWords-ügyfél más-más cookie-t kap, így az AdWords-ügyfelek weboldalain nem lehet nyomon követni a cookie-kat.

A konverziós süti segítségével gyűjtött információkat a konverziókövetést használó AdWords-ügyfelek konverziós statisztikáinak létrehozására használják, így az ügyfelek láthatják, hogy összesen hány felhasználó kattintott a hirdetésükre, és lett átirányítva egy konverziókövetési címkével ellátott oldalra. Nem kapnak azonban olyan információt, amely a felhasználók személyes azonosítására használható.

Ha nem kíván részt venni a nyomon követésben, akkor tiltakozhat e felhasználás ellen a cookie-k használatának megakadályozásával a böngészőszoftver megfelelő beállításán keresztül(deaktiválja most vagy telepítse a böngésző bővítményt a http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en oldalon keresztül ). További információk és a Google adatvédelmi irányelvei a következő címen találhatók: http://www.google.com/policies/technologies/ads/ vagy https://policies.google.com.

Google Tag Manager: Weboldalunkon a Google Tag Manager-t használjuk. A Google Tag Manager lehetővé teszi a marketingszakemberek számára, hogy egyetlen felületen keresztül kezeljék a weboldal címkéket. Maga a Google Tag Manager szolgáltatás (amely a címkéket implementálja) nem használ sütiket, és nem gyűjt személyes adatokat.a Google Tag Manager azonban más címkéket vezérel, amelyek adatokat gyűjthetnek. A Google Tag Manager nem fér hozzá ezekhez az adatokhoz. Ha domain- vagy cookie-szinten történt a deaktiválás, az a Google Tag Managerrel megvalósított összes követőcímke esetében érvényben marad.

Google Analytics: A Google Analytics-et, egy webalapú elemző szolgáltatást használunk. A Google Analytics cookie-kat használ, amelyek segítségével szöveges fájlokat tárolnak az Ön számítógépén, hogy elemezzék a felhasználók viselkedését a weboldalon. A cookie által gyűjtött, a weboldalunk használatára vonatkozó információkat általában a Google egyik USA-beli szerverére továbbítják és ott tárolják. Ha azonban a weboldalunkon aktiváljuk az IP-anonimizálást, a Google először az Európai Unió tagállamain belül vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodás más aláíró államaiban rövidíti le az Ön IP-címét.a teljes IP-cím csak kivételes esetekben kerül továbbításra a Google USA-ban található szerverére, és csak ott rövidítik le. A Google ezeket az információkat a nevünkben arra használja, hogy elemezze a weboldal használatát, jelentéseket állítson össze a weboldal aktivitásáról, és a weboldal és az internet használatával kapcsolatos egyéb szolgáltatásokat nyújtson a weboldal üzemeltetőjének. A Google Analytics részeként az Ön böngészője által továbbított IP-cím nem kerül összevonásra a Google más adataival. Weboldalunkon a Google Analytics-et a "_anonymizeIp()" kiterjesztéssel használjuk. Ez biztosítja az IP-címek lerövidítését, és megakadályozza a közvetlen személyes azonosítást. A cookie-k használatát a böngészőszoftver megfelelő beállításainak kiválasztásával megakadályozhatja. Szeretnénk azonban felhívni a figyelmet arra, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy nem tudja teljes mértékben használni a weboldal összes funkcióját.

D. Regisztráció

A weboldalunk egyszerű elérésén túl aktívan is használhatja weboldalunkat, hogy megrendelje termékeinket vagy szolgáltatásainkat, feliratkozzon hírlevelünkre vagy felvegye velünk a kapcsolatot. A személyes adatainak fent említett, tisztán információs célú feldolgozásán túlmenően ebben az esetben egyéb olyan személyes adatokat is feldolgozunk, amelyekre az Ön megrendelésének teljesítéséhez vagy az Ön megkeresésének feldolgozásához és megválaszolásához van szükségünk.

Kapcsolatfelvételi megkeresés: Az Ön megkereséseinek feldolgozása és megválaszolása érdekében (pl. a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül vagy az e-mail címünkre küldött megkeresés) feldolgozzuk az Ön személyes adatait. Ez magában foglalja az Ön nevét és e-mail címét, hogy választ tudjunk küldeni Önnek, valamint az Ön által megadott egyéb információkat. A felhasználói megkeresések megválaszolása során az Ön személyes adatait jogos érdekeink védelmének jogalapján (a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja szerint), ebben az esetben a kapcsolatfelvételi megkeresések megfelelő megválaszolása alapján dolgozzuk fel.

Szerződéses feldolgozás: Ha Ön a weboldalunkon keresztül megrendeli termékeinket vagy szolgáltatásainkat, személyes adatait a megrendelés átvétele és feldolgozása, valamint a megrendelt termékek vagy szolgáltatások biztosítása érdekében kezeljük. Ebben az összefüggésben a vonatkozó beviteli űrlapokon szereplő információkat dolgozzuk fel (az önkéntes információkat "adott esetben" jelöléssel látjuk el):

  • E-mail cím
  • Üdvözlés
  • Pozíció
  • Teljes név
  • Cégnév
  • Iparág
  • Utca/házszám
  • Irányítószám
  • Város
  • Ország
  • Telefonszám

Az Ön személyes adatait a szerződés megkötése, végrehajtása és megszüntetése céljából a szerződés teljesítésének vagy a szerződéskötést megelőző intézkedések végrehajtásának jogalapján (a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) pontjával összhangban) kezeljük.

E. Szolgáltatási kommunikáció

Amennyiben az Ön regisztrációjával és termékeink vagy szolgáltatásaink nyújtásával kapcsolatban megkapjuk az Ön e-mail címét, fenntartjuk a jogot, hogy a portfóliónkból kapcsolódó termékekre vagy szolgáltatásokra vonatkozó ajánlatokat küldjünk Önnek e-mailben, kivéve, ha Ön ezt kifogásolta. Az e-mail címe használata ellen bármikor tiltakozhat a privacy@gs1.org e-mail címen. A hírlevelünk küldése során az Ön személyes adatait a fent említett jogos érdekeink védelmének jogalapján (a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja szerint) kezeljük termékeink és szolgáltatásaink népszerűsítése során.

F. Kapcsolatfelvételi kérelmek

Ha Ön kapcsolatfelvételi kérelmet küld nekünk vagy szerződést köt, és ezt nem a weboldalunkon keresztül, hanem más kommunikációs csatornán (pl. e-mailben, telefonon vagy személyesen) teszi, akkor az Ön által megadott személyes adatait, amelyek szükségesek termékeink vagy szolgáltatásaink nyújtásához, valamint az Önnel kötött szerződésünk megkötéséhez, végrehajtásához és szükség esetén megszüntetéséhez, az alábbiakban leírtak szerint kezeljük.

Kapcsolatfelvételi megkeresés: A telefonon, postai úton vagy e-mail címünkön keresztül érkező megkeresések feldolgozása és megválaszolása érdekében feldolgozzuk az Ön által megadott személyes adatokat, amelyek minden esetben tartalmazzák az Ön nevét és címadatait, például e-mail címét, postacímét vagy faxszámát, annak érdekében, hogy választ tudjunk küldeni Önnek, valamint minden egyéb információt, amelyet a kommunikáció során megad nekünk.

Az Ön személyes adatait a felhasználói megkeresések megválaszolása során jogos érdekeink védelmének jogalapján (a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének f) pontjával összhangban), nevezetesen a kapcsolatfelvételi megkeresések megfelelő megválaszolása érdekében kezeljük.

Szerződéskötés: Ha Ön telefonon, e-mailben vagy személyesen (vagy hasonló módon) megrendeli termékeinket vagy szolgáltatásainkat, személyes adatait a megrendelésének fogadása és feldolgozása, valamint a megrendelt termékek vagy szolgáltatások biztosítása érdekében kezeljük. Ebben az összefüggésben a vonatkozó beviteli űrlapokon szereplő információkat kezeljük (az önkéntes információkat "adott esetben" jelöléssel látjuk el):

  • E-mail cím
  • Üdvözlés
  • Pozíció
  • Teljes név
  • Cégnév
  • Iparág
  • Utca/házszám
  • Irányítószám
  • Város
  • Ország
  • Telefonszám

Az Ön személyes adatait a szerződés megkötése, végrehajtása és megszüntetése céljából a szerződés teljesítésének vagy a szerződéskötést megelőző intézkedések végrehajtásának jogalapján (a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) pontjával összhangban) kezeljük.

G. Adatkezelés szerződés esetén

Az Önnel szembeni szerződéses kötelezettségeink teljesítése során az Ön személyes adatait a következőképpen kezeljük

Szolgáltatások nyújtása: az Önnel szemben fennálló szerződéses kötelezettségeink teljesítése érdekében az Ön személyes adatait a szolgáltatások nyújtása érdekében kezeljük (ideértve a szerződés megkötését, a további kérdések tisztázását és a szolgáltatások nyújtását). Az Ön személyes adatait a szerződés megkötése, teljesítése és megszüntetése céljából a szerződés teljesítésének jogalapján vagy a szerződéskötést megelőző intézkedések végrehajtása céljából kezeljük (a GDPR 6. cikk (1) bekezdésének b) pontja szerint).

Fizetési feldolgozás: Fizetési szolgáltatókat és bankokat bízunk meg a fizetési feldolgozással. Az Ön személyes adatait a szerződés megkötése, teljesítése és megszüntetése céljából a szerződés teljesítésének vagy a szerződéskötést megelőző intézkedések végrehajtásának jogalapján (a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) pontja szerint) dolgozzuk fel.

Jogi rendelkezéseknek való megfelelés: Az Ön személyes adatait a szerződés teljesítésével kapcsolatban ránk vonatkozó egyéb jogi kötelezettségek teljesítése céljából kezeljük. Ezek közé tartoznak különösen a kereskedelmi jog, a kereskedelmi jog vagy az adójog szerinti megőrzési idők. Az Ön személyes adatait a szerződés megkötése, teljesítése és megszüntetése céljából a jogi kötelezettségeink teljesítésének jogalapján (a GDPR 6. cikk (1) bekezdésének c) pontja szerint) a kereskedelmi jog, a kereskedelmi jog vagy az adójog alkalmazandó rendelkezéseivel kapcsolatban kezeljük.

Jogérvényesítés: Személyes adatait jogaink érvényesítése és jogi követeléseink érvényesítése érdekében is feldolgozhatjuk. Személyes adatait feldolgozzuk továbbá a bírósági eljárásokkal szembeni védekezés érdekében, és amennyiben ez szükséges bűncselekményekkel kapcsolatos védelemhez vagy büntetőeljárás lefolytatásához.személyes adatait jogos érdekeink védelme érdekében (a GDPR 6. cikk (1) bekezdésének f) pontja szerint) dolgozzuk fel, amennyiben jogi lépéseket vagy jogvitákat kezdeményezünk vagy védekezünk ellenük, illetve bűncselekményeket akadályozunk meg vagy nyomozunk ki.

2.aZ ADATOK CÍMZETTJEI

Kezdetben csak az arra felhatalmazott alkalmazottak férnek hozzá az Ön személyes adataira vonatkozó információkhoz. Ezen túlmenően bizonyos esetekben, a törvény által megengedett vagy előírt mértékben, az Ön személyes adatait megoszthatjuk más címzettekkel, akik a weboldalunkkal és az adott szolgáltatással kapcsolatban szolgáltatásokat nyújtanak nekünk. Ennek során korlátozzuk az Ön szükséges személyes adatainak továbbítását. Egyes esetekben a szolgáltatóink adatfeldolgozóként kapják meg az Ön személyes adatait, akik csak a mi felügyeletünk alatt férnek hozzá az Ön személyes adataihoz, illetve dolgozzák fel azokat. Más esetekben a címzettek önállóan kezelik a nekik továbbított adatokat.

Az Ön személyes adatainak szükséges címzettjei a következők lehetnek

  • Fizetési szolgáltatók és bankok a fizetés feldolgozásához,
  • IT-szolgáltatók a weboldalunk adminisztrációjához és tárhelyéhez vagy alkalmazásaink üzemeltetéséhez,
  • Követelésbehajtó cégek és jogi tanácsadók.

3.hATÁROKON ÁTNYÚLÓ ADATTOVÁBBÍTÁS

Ha az Ön személyes adatait belső címzetteknek vagy harmadik feleknek külföldre kell továbbítanunk, garantáljuk, hogy minden szükséges intézkedést megteszünk az Ön adatainak védelme érdekében. Az Európai Gazdasági Térségen kívüli olyan országba történő adattovábbítás esetén, amelynek adatvédelmi szintjét az Európai Bizottság nem tartja megfelelőnek, többek között az alábbiakra támaszkodunk

  • olyan megállapodás megkötésére vagy végrehajtására, amely a GDPR követelményeinek megfelelően védi az Ön személyes adatait;
  • A szolgáltatókkal kötött megállapodásokban szabványos szerződési záradékként használt uniós mintaklauzulákra, amelyek biztosítják, hogy az Európai Gazdasági Térségen kívüli országokba továbbított adatok védelme a GDPR követelményeinek megfelelően biztosított legyen. Kérésre átadjuk Önnek e záradékok szövegét;
  • közérdekből szükséges okok;
  • Az Ön kifejezett hozzájárulása;
  • a Privacy Shield adatvédelmi megállapodás a személyes adatoknak az USA-ba történő jogilag biztonságos továbbítására.

4.aDATMEGŐRZÉS

Ha Ön kizárólag tájékoztatás céljából használja weboldalunkat, személyes adatait a látogatás időtartamára tároljuk szervereinken. Miután elhagyta weboldalunkat, személyes adatait töröljük. Az általunk telepített sütiket általában szintén töröljük, miután elhagyta weboldalunkat, kivéve a bejelentkezési sütiket, amelyeket 24 óráig tárolunk.

Ha Ön aktívan használja weboldalunkat, a weboldalon kívül kapcsolatfelvételi kérelmet nyújt be és szerződést köt, akkor az Ön személyes adatait kezdetben addig tároljuk, amíg a megkeresésére válaszolunk. Ha üzleti kapcsolat jön létre és/vagy szerződés jön létre, akkor az Ön személyes adatait az üzleti kapcsolatunk vagy a szerződéses kapcsolat időtartamára tároljuk. Ez magában foglalja a szerződés kezdeményezését (szerződéskötést megelőző jogviszony) és a szerződés teljesítését is.

5.aZ ÖN MINT ÉRINTETT JOGAI

A GDPR az alábbi jogokat biztosítja Önnek:

Hozzáférési jog: Ön jogosult bármikor megerősítést kérni tőlünk arról, hogy kezelünk-e Önre vonatkozó személyes adatokat; ha igen, akkor jogosult hozzáférni ezekhez az adatokhoz és bizonyos egyéb információkhoz (ideértve az adatkezelés céljait, a személyes adatok kategóriáit, a címzettek kategóriáit, a tervezett tárolási időszakot, az Ön jogait, az adatok eredetét, az automatizált döntéshozatal meglétét, valamint harmadik országba történő továbbítás esetén a megfelelő garanciákat).

Helyesbítéshez való jog: Önnek joga van a hiányos vagy pontatlan személyes adatok helyesbítéséhez.

Törléshez való jog: Ön jogosult arra, hogy kérje személyes adatainak indokolatlan késedelem nélküli törlését. A törléshez való jog többek között nem vonatkozik, ha a személyes adatok feldolgozása szükséges (i) a véleménynyilvánítás és a tájékozódás szabadságához való jog gyakorlásához, (ii) a ránk vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez, vagy (iii) jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez.

Afeldolgozás korlátozásához való jog: Ön jogosult kérni, hogy korlátozzuk személyes adatainak feldolgozását.

Azadathordozhatósághoz való jog: Önnek joga van ahhoz, hogy személyes adatait tagolt, általánosan használt és géppel olvasható formátumban megkapja tőlünk annak érdekében, hogy azokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa, vagy továbbíttassa egy másik adatkezelőnek.

A hozzájárulásvisszavonásához való jog: Önnek joga van ahhoz, hogy bármikor visszavonja a személyes adatainak feldolgozásához adott hozzájárulását.

Tiltakozáshoz való jog: Ön jogosult arra, hogy bizonyos körülmények között tiltakozzon személyes adatainak feldolgozása ellen (a GDPR 21. cikkének megfelelően). Bizonyos esetekben szükséges lehet, hogy az Ön tiltakozása ellenére is folytassuk személyes adatainak feldolgozását, vagy kötelesek legyünk erre érdekeink teljesítése érdekében. Ebben az esetben a tiltakozásról eseti alapon döntünk.

Afelügyeleti hatóságnál történő panasztételhez való jog: Önnek joga van panaszt tenni a lakóhelye, a munkahelye vagy az állítólagos jogsértés helye szerinti tagállam felügyeleti hatóságánál. A panasz benyújtásához való jog nem sérti az egyéb közigazgatási vagy bírósági jogorvoslati lehetőségeket.

Az illetékes felügyeleti hatóság a következő:

Adatvédelmi hatóság

Rue de la Presse 35

1000 Brüsszel

Belgium

Telefon: +32 (0)2 274 48 00

Fax:n+32 (0)2 274 48 35

E-mail: contact@apd-gba.be

Internet: https://www.dataprotectionauthority.be/

Javasoljuk, hogy panaszaival vagy aggályaival először a privacy@gs1.org e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot.

6.aZ ÖN ADATSZOLGÁLTATÁSI KÖTELEZETTSÉGE

Elvileg Ön nem köteles megadni nekünk a személyes adatait. Ha azonban nem adja meg nekünk a személyes adatait, akkor előfordulhat, hogy csak korlátozott mértékben tudjuk Önnek biztosítani weboldalunkat és szolgáltatásainkat. A fent említett feldolgozási célokra szükséges személyes adatokat "*"-gal vagy más szimbólummal jelöltük, mint kötelező adatokat.

A GS1 AISBL jelen adatvédelmi nyilatkozata adatkezelői szerepkörében a GS1 Global LOU kínálatára vonatkozik. Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen adatvédelmi nyilatkozatot kiigazítsuk, ha jogszabályi változások ezt megkívánják, és/vagy hogy bemutassuk, hogyan kezeljük a személyes adatokat. ez a változat 2018 májusában készült, és 2018. június 1-jén lép hatályba (a GS1 Global LOU ajánlat elindításának napján).

Frissítve: 26.9.2022, 23:50

Mik azok a sütik?

A sütik és a hasonló technológiák nagyon kicsi szöveges dokumentumok vagy kóddarabok, amelyek gyakran egyedi azonosító kódot tartalmaznak. Amikor Ön meglátogat egy weboldalt vagy használ egy mobilalkalmazást, egy számítógép engedélyt kér a számítógépétől vagy mobileszközétől arra, hogy ezt a fájlt a számítógépén vagy mobileszközén tárolja, és hozzáférjen az információkhoz. A cookie-k és hasonló technológiák által gyűjtött információk közé tartozhat a látogatás dátuma és időpontja, valamint az, hogy Ön hogyan használja az adott webhelyet vagy mobilalkalmazást.

Miért használunk sütiket?

A sütik biztosítják, hogy Ön bejelentkezve maradjon az online áruházunkban tett látogatása során, hogy a kosarában lévő összes tétel elmentve maradjon, hogy biztonságosan vásárolhasson, és hogy a weboldal továbbra is zökkenőmentesen működjön. A sütik biztosítják azt is, hogy láthassuk, hogyan használják a weboldalunkat, és hogyan tudjuk azt javítani. Ezen túlmenően, az Ön preferenciáitól függően, saját cookie-jainkat használhatjuk arra, hogy az Ön személyes érdeklődésének megfelelő, célzott hirdetéseket jelenítsünk meg Önnek.

Milyen típusú sütiket használunk?

Szükséges sütik

Ezek a sütik a weboldal megfelelő működéséhez szükségesek. A következő műveletek közül néhányat lehet végrehajtani ezekkel a cookie-kkal: - Online vásárlás esetén a tételek mentése a kosárba - A weboldalra vonatkozó cookie-beállítások mentése - Nyelvi beállítások mentése - Bejelentkezés a portálunkon. Ellenőriznünk kell, hogy Ön be van-e jelentkezve.

Teljesítménysütik

Ezeket a sütiket arra használjuk, hogy statisztikai információkat gyűjtsünk a weboldalunk használatáról, más néven analitikai sütik. Ezeket az adatokat a teljesítmény javítására és a weboldal optimalizálására használjuk.

Funkcionális sütik

Ezek a sütik több funkciót tesznek lehetővé a weboldalunk látogatói számára. Ezeket a cookie-kat külső szolgáltatóink vagy a saját weboldalunk állíthatják be. A következő funkciókat engedélyezheti vagy nem engedélyezheti, ha elfogadja ezt a kategóriát- Élő chat szolgáltatások- Online videók megtekintése- Közösségi média megosztó gombok- Bejelentkezés weboldalunkra a közösségi médiával.

Reklám / nyomkövető sütik

Ezeket a sütiket külső hirdetési partnerek állítják be, és profilalkotásra és adatkövetésre használják több weboldalon keresztül. Ha elfogadja ezeket a cookie-kat, akkor az Ön felhasználói profilja és preferenciái alapján megjeleníthetjük hirdetéseinket más weboldalakon. Ezek a cookie-k adatokat tárolnak arról is, hogy hány látogató látta vagy kattintott a hirdetéseinkre, hogy optimalizálni tudjuk a hirdetési kampányokat.

Hogyan kapcsolhatom ki vagy távolíthatom el a sütiket?

Az alapvető sütik kivételével az összes sütit letilthatja. A böngésző beállításaiban módosíthatja a beállításokat, hogy a cookie-kat blokkolja. A legtöbb böngésző úgynevezett "súgó funkciójában" talál magyarázatot arra vonatkozóan, hogyan teheti ezt meg. Ha azonban letiltja a cookie-kat, lehetséges, hogy nem tudja majd használni weboldalunk összes technikai funkcióját, és ez negatív hatással lehet a felhasználói élményre.

Megkönnyítettük az Ön számára a hozzájárulás kezelését.

Hozzájárulásának módosításaA hozzájárulásának visszavonása

Ez az Ön egyedi azonosítója:

20b4d846-53b0-499f-bca9-ea695d027a97

Ha szeretné megtekinteni hozzájárulásának felülvizsgálatát, kérjük, lépjen kapcsolatba a weboldal adminisztrátorával.

Az Ön legutóbbi hozzájárulásának módosítása a következő időpontban került rögzítésre: 18.1.2024, 13:42

A weboldalunkon használt sütik a következők

Frissítve: 5.2.2024, 01:14

Cookie neveCélDomain névLejárati időSzolgáltatóDomain típusa
Domain névCélDomain névLejáratSzolgáltatóDomain típusa
Domain névCélDomain névLejáratSzolgáltatóTípus

Szükséges

 
cookiefirst-consentEz a süti elmenti az Ön sütibeállításait erre a weboldalra vonatkozóan. Ezeket a beállításokat bármikor megváltoztathatja vagy visszavonhatja a hozzájárulását.lei.directegy évCookie FirstCookie
cookiefirst-consentEz a süti elmenti az Ön sütibeállításait erre a weboldalra vonatkozóan. Ezeket a beállításokat bármikor megváltoztathatja vagy visszavonhatja a hozzájárulását.lei.directTartósElső cookieHelyi tárolás
cookiefirst-idEz a cookie tartalmazza az Ön egyedi azonosítóját, hogy a CookieFirst azonosítani tudja a weboldal egyedi látogatóit.lei.directTartósCookie FirstHelyi tárolás
fe_typo_userEz a süti neve a Typo3 webes tartalomkezelő rendszerhez van rendelve. Felhasználói munkamenet-azonosítóként szolgál, hogy a felhasználói beállítások elmenthetők legyenek. Célja, hogy a böngésző munkamenet végén megsemmisüljön. Egy véletlenszerű azonosítót és semmilyen konkrét felhasználói adatot nem tartalmaz.www.lei.directMunkamenet Cookie
PHPSESSIDA PHP nyelven alapuló alkalmazások által generált cookie-k. Ez egy általános célú azonosító, amelyet a felhasználói munkamenetváltozók kezelésére használnak. Ez általában egy véletlenszerűen generált szám, és használata az adott webhelyre jellemző lehet. Jó példa azonban a felhasználó bejelentkezési státuszának fenntartása az oldalak között.www.lei.directMunkamenet Cookie

Teljesítmény

 
_gaEgyedi azonosítót regisztrál a weboldal látogatójának, hogy nyomon követhesse, hogyan használja a látogató a weboldalt. Az adatokat statisztikák készítésére használják. Adattovábbítás harmadik országokba: USA. A Google LLC. az Adatvédelmi Keretrendszer szerint tanúsított, ami azt jelenti, hogy az Ön mint érintett jogai garantáltak..lei.direct2 évGoogle LLC.Cookie
_ga_********Ez a cookie a weboldal látogatójának egyedi azonosítóját tárolja, és nyomon követi, hogy a látogató hogyan használja a weboldalt. Az adatokat statisztikák készítésére használják. Adattovábbítás harmadik országokba: USA. A Google LLC. az Adatvédelmi Keretrendszer szerint tanúsított, ami azt jelenti, hogy az Ön mint érintett jogai garantáltak..lei.direct2 évGoogle LLCCookie

Hirdetés

 
_gcl_auEzt a sütit a Google Adsense állítja be a webhelyközi hirdetési kísérletekhez..lei.direct3 hónapGoogle LLCCookie
IDEA Double Click (Google) cookie-ja, amellyel elemezni és optimalizálni tudjuk a hirdetési kampányainkat..doubleclick.netegy évDoubleClick (Google)Cookie
test_cookieEzt a cookie-t a DoubleClick net (a Google tulajdonában) állítja be annak megállapítására, hogy a weboldal látogatójának böngészője támogatja-e a cookie-kat. Adattovábbítás harmadik országokba: USA. A Google LLC. az Adatvédelmi Keretrendszer szerint tanúsított, ami azt jelenti, hogy az Ön mint érintett jogai garantáltak..doubleclick.net15 percGoogle LLCCookie-szabályzat

Ezt a cookie-irányelvet a CookieFirst.com hozta létre és frissítette.

Gyakran ismételt kérdések

A leggyakrabban feltett kérdéseket a GYIK részlegünkben találja. Ha egy LEI-rekordot szeretne vitatni, kérjük, forduljon közvetlenül hozzánk e-mailben. Minden más kérdéssel kapcsolatban kérjük, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és elkötelezett ügyfélszolgálati csapatunk azonnal segíteni fog Önnek.