Politica de confidențialitate

(Kopie 3)

Vă mulțumim pentru că ați vizitat site-ul nostru și pentru interesul dumneavoastră față de compania noastră.  Protecția datelor dvs. personale este importantă pentru noi.  Datele cu caracter personal reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Acestea includ informații precum numele, adresa, numărul de identificare, numărul de telefon sau data nașterii.  În calitate de persoană vizată, aveți dreptul la anumite drepturi și măsuri de protecție în conformitate cu reglementările aplicabile în materie de protecție a datelor, cum ar fi Regulamentul general european privind protecția datelor (GDPR).  Această politică de confidențialitate explică modul în care sunt prelucrate datele dvs. personale atunci când utilizați și interacționați cu site-ul nostru (www.lei.direct) și vă înregistrați la noi pentru ofertele noastre.  Dacă aveți întrebări sau feedback, vă rugăm să ne contactați în orice moment prin e-mail la adresa privacy@gs1.org.

În cazul în care această politică de confidențialitate se referă la "noi" sau "ne" (și termeni similari), aceasta se referă la GS1 AISBL, o organizație internațională fără scop lucrativ în conformitate cu legislația belgiană, cu sediul social la Avenue Louise 326, bte-10, B-1050 Bruxelles.

1.         SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR

A.         Utilizarea site-ului nostru web

Puteți vizita site-ul nostru web fără a furniza niciun fel de date cu caracter personal.  Dacă utilizați site-ul nostru web doar în scop informativ (adică dacă nu vă conectați, nu vă înregistrați, nu plasați o comandă sau nu ne furnizați în alt mod informații despre dvs.), nu prelucrăm niciun fel de date cu caracter personal, cu excepția datelor pe care browserul dvs. le transmite atunci când vizitați site-ul nostru web și a informațiilor care ne sunt furnizate (sub formă de cookie-uri).

B.         Motive tehnice

Din motive tehnice, poate fi necesar, pentru furnizarea site-ului web, să procesăm anumite informații transmise automat de la dumneavoastră, astfel încât browserul dumneavoastră să poată afișa site-ul nostru web și să puteți utiliza serviciile noastre.  Aceste informații sunt colectate automat de fiecare dată când vizitați site-ul nostru web și sunt stocate de noi în așa-numitele fișiere jurnal ale serverului.  Aceste informații se referă la sistemul informatic al computerului care accesează.  Sunt înregistrate următoarele informații:

  • Furnizor de servicii Internet (gazdă)
  • Adresa IP
  • Numele autorului (dacă este cazul)
  • Data și ora de acces
  • Metoda de acces (intrare/ieșire)
  • Cerere
  • Protocol (de exemplu, HTTP)
  • Stare (de exemplu, mesaje de eroare)
  • Volumul de date accesate
  • Pagina de la care s-a efectuat accesul (referrer)
  • Browserul și sistemul de operare al utilizatorului

Utilizăm cookie-uri pentru a furniza site-ul nostru web.  Cookie-urile sunt fișiere text care sunt stocate de către și în browserul de internet sau pe computerul dumneavoastră atunci când vizitați un site web.  Un cookie conține un șir unic de caractere care permite browserului să fie recunoscut în mod unic atunci când site-ul web este apelat din nou.  Utilizăm cookie-uri exclusiv pentru a vă pune la dispoziție site-ul nostru web și funcțiile sale tehnice.  Fără utilizarea cookie-urilor, nu putem oferi anumite funcții ale site-ului nostru web.  Cu excepția analizelor statistice privind utilizarea site-ului nostru web, folosim numai cookie-uri de sesiune.  Aceste cookie-uri de sesiune sunt șterse atunci când părăsiți site-ul web.  Acest lucru nu se aplică cookie-urilor de conectare, care stochează datele dvs. de acces.  Acestea sunt șterse automat după 24 de ore.

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pentru furnizarea tehnică a site-ului nostru web pe baza următorului temei juridic:

  • pentru îndeplinirea unui contract sau pentru punerea în aplicare a unor măsuri precontractuale [în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR, dacă vizitați site-ul nostru pentru a obține informații despre produsele sau serviciile noastre;
  • pentru a ne proteja interesele legitime [în conformitate cu art. 6(1)(f) GDPR], pentru a vă pune la dispoziție site-ul web din punct de vedere tehnic și în conformitate cu toate măsurile de protecție.  Numai în acest fel putem să vă oferim un site web care să funcționeze perfect din punct de vedere tehnic și să fie ușor de utilizat și să protejăm site-ul nostru web împotriva riscurilor cibernetice și să împiedicăm ca site-ul nostru web să reprezinte un risc cibernetic pentru terți.

C.         Analiza site-ului web

Utilizăm Google Analytics și cookie-uri pentru a analiza traficul de date și activitățile de pe site-ul nostru web, pentru a optimiza calitatea și conținutul site-ului nostru web.  Informațiile colectate ca parte a analizei statistice a site-ului nostru web nu sunt îmbinate cu alte date ale dvs. colectate pe site-ul web.

Google AdWords: Utilizăm programul de publicitate online Google AdWords și instrumentul de urmărire a conversiilor interne AdWords.  Google Conversion Tracking este un serviciu de analiză al Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA) ("Google").  Atunci când faceți clic pe un anunț publicitar plasat de Google, un cookie de urmărire a conversiilor este plasat pe computerul dumneavoastră. Aceste cookie-uri își pierd valabilitatea după 30 de zile, nu conțin date cu caracter personal și nu sunt utilizate pentru identificarea personală.

Dacă vizitați anumite pagini ale site-ului nostru și cookie-ul nu a expirat încă, Google și noi putem recunoaște că ați făcut clic pe anunț și ați fost redirecționat către această pagină.  Fiecare client Google AdWords primește un cookie diferit, astfel încât nu este posibilă urmărirea cookie-urilor de pe site-urile web ale clienților AdWords.

Informațiile colectate cu ajutorul cookie-ului de conversie sunt utilizate pentru a crea statistici de conversie pentru clienții AdWords care utilizează urmărirea conversiilor.  Clienții pot vedea numărul total de utilizatori care au dat clic pe anunțul lor și au fost redirecționați către o pagină cu o etichetă de urmărire a conversiilor. Cu toate acestea, ei nu primesc nicio informație care poate fi utilizată pentru a identifica personal utilizatorii.

Dacă nu doriți să participați la urmărire, vă puteți opune acestei utilizări prin împiedicarea utilizării modulelor cookie, efectuând setarea corespunzătoare în software-ul browserului dumneavoastră (dezactivați acum sau instalați un plugin pentru browser prin intermediul http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en). Informații suplimentare și politica de confidențialitate a Google pot fi găsite la: http://www.google.com/policies/technologies/ads/ sau https://policies.google.com.

Google Tag Manager: Utilizăm Google Tag Manager pe site-ul nostru web.  Google Tag Manager permite comercianților să gestioneze etichetele site-ului web printr-o singură interfață.  Serviciul Google Tag Manager în sine (care implementează etichetele) nu utilizează cookie-uri și nu colectează date cu caracter personal.  Cu toate acestea, Google Tag Manager controlează alte etichete care pot colecta date.  Google Tag Manager nu accesează aceste date.  În cazul în care s-a efectuat o dezactivare la nivel de domeniu sau de cookie, aceasta rămâne valabilă pentru toate etichetele de urmărire implementate cu Google Tag Manager.

Google Analytics: Utilizăm Google Analytics, un serviciu de analiză bazat pe web.  Google Analytics utilizează cookie-uri, prin care fișiere text sunt stocate pe computerul dumneavoastră pentru a analiza comportamentul utilizatorilor pe site-ul web.  Informațiile colectate de cookie despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web sunt de obicei transmise către un server Google din SUA și stocate acolo.  Cu toate acestea, în cazul în care este activată anonimizarea IP pe site-ul nostru, Google va scurta mai întâi adresa dumneavoastră IP în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state semnatare ale Acordului privind Spațiul Economic European.  Doar în cazuri excepționale, adresa IP completă va fi transmisă unui server Google din SUA și doar acolo va fi scurtată.  Google utilizează aceste informații în numele nostru pentru a analiza utilizarea de către dvs. a site-ului web, pentru a compila rapoarte privind activitatea site-ului web și pentru a furniza operatorului site-ului web alte servicii legate de utilizarea site-ului web și a internetului.  Adresa IP transmisă de browserul dvs. ca parte a Google Analytics nu va fi îmbinată cu alte date Google.  Utilizăm Google Analytics cu extensia "_anonymiseIp()" pe site-ul nostru web. Acest lucru asigură scurtarea adreselor IP și împiedică identificarea personală directă.  Puteți împiedica utilizarea cookie-urilor prin selectarea setărilor corespunzătoare în software-ul browserului dumneavoastră. Cu toate acestea, dorim să vă atragem atenția asupra faptului că, în acest caz, este posibil să nu puteți utiliza toate funcțiile acestui site web în toată amploarea lor.

D.         Înregistrare

Pe lângă simpla accesare a site-ului nostru web, puteți utiliza în mod activ site-ul nostru web pentru a comanda produsele sau serviciile noastre, pentru a vă abona la buletinul nostru informativ sau pentru a ne contacta.  Pe lângă prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal menționată mai sus în scopuri pur informative, în acest caz prelucrăm și alte date cu caracter personal de care avem nevoie pentru a vă îndeplini comanda sau pentru a procesa și a răspunde la solicitarea dvs.

Solicitare de contact: Pentru a procesa și a răspunde la solicitările dumneavoastră (de exemplu, prin intermediul formularului de contact sau la adresa noastră de e-mail), prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal.  Acestea includ numele și adresa dvs. de e-mail pentru a vă putea trimite un răspuns, precum și alte informații pe care le furnizați.  Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal atunci când răspundem la solicitările utilizatorilor pe baza legală de protejare a intereselor noastre legitime (în conformitate cu art. 6(1)(f) GDPR), în acest caz răspunsul adecvat la solicitările de contact.

Prelucrarea contractului: Dacă comandați produsele sau serviciile noastre prin intermediul site-ului nostru web, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a primi și procesa comanda dumneavoastră și pentru a vă furniza produsele sau serviciile pe care le-ați comandat.  În acest context, prelucrăm informațiile din formularele de intrare respective (informațiile voluntare sunt marcate cu "dacă este cazul"):

  • Adresa de e-mail
  • Salutul
  • Poziția dumneavoastră
  • Numele și prenumele
  • Numele companiei
  • Industrie
  • Strada/numărul casei
  • Cod poștal
  • Oraș
  • Țară
  • Număr de telefon 

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul încheierii, executării și rezilierii unui contract pe baza temeiului juridic al îndeplinirii unui contract sau al punerii în aplicare a măsurilor precontractuale [în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (b) din RGPD].

E.         Comunicarea serviciilor

În cazul în care primim adresa dvs. de e-mail în legătură cu înregistrarea dvs. și cu furnizarea produselor sau serviciilor noastre, ne rezervăm dreptul de a vă trimite prin e-mail oferte pentru produse sau servicii conexe din portofoliul nostru, cu excepția cazului în care v-ați opus.  Vă puteți opune în orice moment utilizării adresei dumneavoastră de e-mail trimițând un e-mail la privacy@gs1.org.  Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal atunci când trimitem buletinul nostru informativ pe baza legală a protecției intereselor noastre legitime menționate mai sus [în conformitate cu art. 6(1)(f) din RGPD] în ceea ce privește publicitatea produselor și serviciilor noastre.

F.         Întrebări de contact

În cazul în care ne trimiteți o cerere de contact sau încheiați un contract și nu o faceți prin intermediul site-ului nostru web, ci prin intermediul unui alt canal de comunicare (de exemplu, e-mail, telefon sau personal), prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe care ni le furnizați și care sunt necesare pentru furnizarea produselor sau serviciilor noastre și pentru a încheia, executa și, dacă este necesar, rezilia contractele noastre cu dvs., așa cum este descris mai jos.

Solicitare de contact: Pentru a procesa și a răspunde la solicitările dumneavoastră prin telefon, prin poștă sau prin intermediul adresei noastre de e-mail, prelucrăm datele cu caracter personal pe care le furnizați.  Acestea includ întotdeauna numele dumneavoastră și datele de adresă, cum ar fi adresa de e-mail, adresa poștală sau numărul de fax, pentru a vă putea trimite un răspuns, precum și toate celelalte informații pe care ni le trimiteți ca parte a comunicării dumneavoastră.

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal atunci când răspundem la solicitările utilizatorilor pe baza legală de protejare a intereselor noastre legitime (în conformitate cu art. 6(1)(f) GDPR), și anume răspunsul adecvat la solicitările de contact.

Încheierea contractului:  În cazul în care comandați produsele sau serviciile noastre prin telefon, e-mail sau personal (sau similar), prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a primi și procesa comanda dumneavoastră și pentru a vă furniza produsele sau serviciile pe care le-ați comandat.  În acest context, prelucrăm informațiile din formularele de introducere respective (informațiile voluntare sunt marcate cu "dacă este cazul"):

  • Adresa de e-mail
  • Salutul
  • Poziția dumneavoastră
  • Numele și prenumele
  • Numele companiei
  • Industrie
  • Strada/numărul casei
  • Cod poștal
  • Oraș
  • Țară
  • Număr de telefon

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul încheierii, executării și rezilierii unui contract pe baza temeiului juridic al îndeplinirii unui contract sau al punerii în aplicare a măsurilor precontractuale [în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (b) din RGPD].

G.         Prelucrarea datelor pentru un contract

În vederea îndeplinirii obligațiilor noastre contractuale față de dumneavoastră, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal după cum urmează:

Furnizarea de servicii:  Pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dumneavoastră, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă putea furniza serviciile (inclusiv pentru a încheia un contract, pentru a clarifica solicitările ulterioare și pentru a furniza serviciile).   Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în scopul încheierii, executării și rezilierii unui contract pe baza temeiului juridic al îndeplinirii unui contract sau al îndeplinirii măsurilor precontractuale [în conformitate cu art. 6(1)(b) GDPR]. 

Prelucrarea plăților: Noi însărcinăm furnizorii de servicii de plată și băncile să proceseze plățile.   Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în scopul încheierii, executării și rezilierii unui contract pe baza temeiului juridic al îndeplinirii unui contract sau al punerii în aplicare a măsurilor precontractuale (în conformitate cu art. 6(1)(b) GDPR).

Respectarea dispozițiilor legale:  Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pentru a îndeplini alte obligații legale care ne afectează în legătură cu executarea contractului.  Acestea includ, în special, perioadele de păstrare în conformitate cu legislația comercială, legislația comercială sau legislația fiscală.  Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în scopul încheierii, executării și rezilierii unui contract pe baza temeiului juridic al îndeplinirii obligațiilor noastre legale [în conformitate cu art. 6(1)(c) GDPR] în legătură cu dispozițiile aplicabile din dreptul comercial, comercial sau fiscal.

Executarea silită: De asemenea, putem prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru a ne afirma drepturile și pentru a ne exercita pretențiile legale.  În plus, prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pentru a ne apăra împotriva unei acțiuni în justiție și în măsura în care acest lucru este necesar pentru apărarea sau urmărirea penală a infracțiunilor.   Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pentru a ne proteja interesele legitime [în conformitate cu art. 6(1)(f) din RGPD] în măsura în care inițiem sau ne apărăm împotriva unor acțiuni în justiție sau litigii sau prevenim sau investigăm infracțiuni penale.

2.         DESTINATAR AL DATELOR

Inițial, numai angajații autorizați au acces la informațiile despre datele dumneavoastră personale.  În plus, în unele cazuri, în măsura permisă sau impusă de lege, împărtășim datele dvs. cu caracter personal cu alți destinatari care ne furnizează servicii în legătură cu site-ul nostru și serviciul respectiv.  Procedând astfel, restricționăm transferul datelor dvs. personale solicitate.  În unele cazuri, furnizorii noștri de servicii primesc datele dvs. personale în calitate de procesatori de date care primesc acces la datele dvs. personale sau le prelucrează numai sub supravegherea noastră.  În alte cazuri, destinatarii tratează în mod independent datele care le sunt transmise.

Destinatarii necesari ai datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi

  • Furnizori de servicii de plată și bănci pentru procesarea plăților,
  • furnizori de servicii IT pentru administrarea și găzduirea site-ului nostru web sau pentru operarea aplicațiilor noastre,
  • companii de colectare a creanțelor și consilieri juridici. 

3.         TRANSFERUL TRANSFRONTALIER DE DATE

În cazul în care trebuie să transferăm datele dvs. cu caracter personal către destinatari interni sau către terți din străinătate, garantăm că vor fi luate toate măsurile necesare pentru a vă proteja datele.  În cazul transferului de date către o țară din afara Spațiului Economic European al cărei nivel de protecție a datelor nu este considerat adecvat de către Comisia Europeană, ne bazăm, printre altele, pe următoarele:

  • încheierea sau punerea în aplicare a unui acord care protejează datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu cerințele GDPR
  • clauze model UE utilizate ca clauze contractuale standard în acordurile cu furnizorii de servicii pentru a se asigura că datele transferate în țări din afara Spațiului Economic European sunt protejate în conformitate cu cerințele GDPR.  Vă vom furniza textul acestor clauze la cerere;
  • motive necesare în interes public;
  • consimțământul dumneavoastră explicit;
  • acordul de protecție a datelor Privacy Shield pentru transferul de date cu caracter personal în SUA, în conformitate cu legea.

4.         REȚINEREA DATELOR

Dacă utilizați site-ul nostru web doar în scop informativ, stocăm datele dumneavoastră personale pe serverele noastre pe durata vizitei dumneavoastră.  După ce ați părăsit site-ul nostru, datele dvs. personale vor fi șterse.  Cookie-urile instalate de noi sunt, de obicei, șterse și ele după ce părăsiți site-ul nostru web, cu excepția cookie-urilor de conectare, care sunt stocate timp de 24 de ore.

Atunci când utilizați în mod activ site-ul nostru web, faceți solicitări de contact și încheiați contracte în afara site-ului web, stocăm inițial datele dvs. personale până când răspundem la solicitarea dvs.  În cazul în care se stabilește o relație de afaceri și/sau se încheie un contract, stocăm datele dvs. cu caracter personal pe durata relației noastre de afaceri sau pe durata relației contractuale. Aceasta include, de asemenea, inițierea unui contract (raport juridic precontractual) și executarea unui contract.

5.         DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ ÎN CALITATE DE PERSOANĂ VIZATĂ

GDPR vă acordă următoarele drepturi:

Dreptul la informare: Aveți dreptul de a ne solicita în orice moment o confirmare din partea noastră cu privire la faptul că prelucrăm sau nu date cu caracter personal care vă privesc; în acest caz, aveți dreptul la informații cu privire la aceste date și la anumite alte informații (inclusiv scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal, categoriile de destinatari, perioada de stocare planificată, drepturile dumneavoastră, originea datelor, existența unui proces decizional automatizat și, în cazul transferului către o țară terță, garanțiile corespunzătoare).

Dreptul la rectificare: Aveți dreptul de a obține corectarea datelor cu caracter personal incomplete sau incorecte. 

Dreptul la ștergere: Aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal fără întârzieri nejustificate. Dreptul la ștergere nu se aplică, inter alia, dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară (i) pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare și de informare, (ii) pentru respectarea unei obligații legale la care suntem supuși sau (iii) pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale.

Dreptul la restricționarea prelucrării:  Aveți dreptul de a ne solicita să restricționăm prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Dreptul la portabilitatea datelor:  Aveți dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal de la noi într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat, pentru a le transmite unui alt operator de date sau pentru ca acestea să fie transmise unui alt operator de date.

Dreptul de anulare:  Aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Dreptul la opoziție: Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite circumstanțe (în conformitate cu art. 21 din RGPD).  În unele cazuri, poate fi necesar să continuăm prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau să fim obligați să facem acest lucru pentru a ne îndeplini interesele, în ciuda obiecției dvs.  În acest caz, obiecția va fi determinată de la caz la caz.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere: Aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere din statul membru în care vă aveți reședința obișnuită, locul de muncă sau locul presupusei încălcări. Dreptul de a depune o plângere nu aduce atingere niciunei alte căi de atac administrative sau judiciare.

Autoritatea de supraveghere competentă este

Autoritatea pentru protecția datelor

Rue de la Presse 35

1000 Bruxelles

Belgia

Telefon: +32 (0)2 274 48 00

Fax:n+32 (0)2 274 48 35

e-mail: contact@apd-gba.be

Internet: https://www.dataprotectionauthority.be/

Vă recomandăm să ne contactați mai întâi prin e-mail la privacy@gs1.org pentru orice reclamație sau îngrijorare. 

6.         OBLIGAȚIA DUMNEAVOASTRĂ DE A FURNIZA DATE

În principiu, nu sunteți obligat să ne furnizați datele dvs. personale.  Cu toate acestea, dacă nu ne furnizați datele dvs. personale, este posibil ca noi să vă putem oferi site-ul și serviciile noastre doar într-o măsură limitată.  Datele cu caracter personal de care avem nevoie pentru scopurile de prelucrare menționate mai sus sunt marcate cu un "*" sau cu un alt simbol ca informații obligatorii.

                   

Această politică de confidențialitate a GS1 AISBL, în calitate de operator de date, se aplică ofertei GS1 Global LOU.  Ne rezervăm dreptul de a modifica această Declarație de confidențialitate în cazul în care acest lucru este impus de modificări legale și/sau pentru a arăta modul în care prelucrăm datele cu caracter personal.  Această versiune a fost creată în mai 2018 și intră în vigoare la 1 iunie 2018 (data la care a fost lansată oferta GS1 Global LOU)

Actualizat: 26.9.2022, 23:50

Ce sunt cookie-urile?

Modulele cookie și tehnologiile similare sunt documente text foarte mici sau bucăți de cod care conțin adesea un cod unic de identificare. Atunci când vizitați un site web sau utilizați o aplicație mobilă, un computer solicită permisiunea de a stoca acest fișier pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil și de a avea acces la informații. Informațiile colectate prin cookie-uri și tehnologii similare pot include data și ora vizitei și modul în care utilizați un anumit site web sau o aplicație mobilă.

De ce folosim cookie-uri?

Modulele cookie asigură faptul că rămâneți conectat în timpul vizitei dvs. la magazinul nostru online, că toate articolele din coșul dvs. de cumpărături rămân salvate, că puteți face cumpărături în siguranță și că site-ul web continuă să funcționeze fără probleme. Cookie-urile ne asigură, de asemenea, că putem vedea cum este utilizat site-ul nostru web și cum îl putem îmbunătăți. În plus, în funcție de preferințele dumneavoastră, cookie-urile noastre pot fi folosite pentru a vă prezenta reclame orientate care corespund intereselor dumneavoastră personale.

Ce tip de cookie-uri folosim?

Notwendige Cookies

Aceste module cookie sunt necesare pentru ca site-ul web să funcționeze corect. Unele dintre următoarele acțiuni pot fi efectuate cu ajutorul acestor module cookie: - Salvarea articolelor într-un coș de cumpărături pentru achizițiile online - Salvarea setărilor cookie pentru acest site web - Salvarea setărilor de limbă - Conectarea la portalul nostru. Avem nevoie să verificăm dacă sunteți conectat(ă).

Cookie-uri de performanță

Aceste module cookie sunt utilizate pentru a colecta informații statistice despre utilizarea site-ului nostru web, cunoscute și sub numele de module cookie de analiză. Utilizăm aceste date pentru a îmbunătăți performanța și a optimiza site-ul web.

Cookie-uri funcționale

Aceste module cookie permit o mai mare funcționalitate pentru vizitatorii site-ului nostru web. Aceste module cookie pot fi setate de către furnizorii noștri de servicii externe sau de propriul nostru site web. Următoarele funcționalități pot sau nu pot fi activate dacă acceptați această categorie- Servicii de chat live- Vizionarea de videoclipuri online- Butoane de partajare a rețelelor sociale- Conectarea cu rețelele sociale pe site-ul nostru web.

Cookie-uri de publicitate / Urmărire

Aceste module cookie sunt setate de parteneri publicitari externi și sunt utilizate pentru crearea de profiluri și urmărirea datelor pe mai multe site-uri web. Dacă acceptați aceste module cookie, putem afișa reclamele noastre pe alte site-uri web pe baza profilului dvs. de utilizator și a preferințelor dvs. Aceste module cookie stochează, de asemenea, date despre numărul de vizitatori care au văzut sau au făcut clic pe reclamele noastre pentru a optimiza campaniile publicitare.

Cum pot dezactiva sau elimina cookie-urile?

Puteți renunța la toate modulele cookie, cu excepția celor necesare. În setările browserului, puteți modifica setările astfel încât cookie-urile să fie blocate. În majoritatea browserelor, veți găsi o explicație despre cum să faceți acest lucru în funcția "Ajutor". Cu toate acestea, dacă blocați cookie-urile, este posibil să nu puteți utiliza toate funcțiile tehnice ale site-ului nostru web și ca acest lucru să aibă un impact negativ asupra experienței dumneavoastră de utilizator.

Am facilitat gestionarea consimțământului dvs.

Modificați-vă consimțământulRevocarea consimțământului dvs.

Acesta este ID-ul dvs. unic:

20b4d846-53b0-499f-bca9-ea695d027a97

Dacă doriți să vizualizați revizuirea consimțământului dumneavoastră, vă rugăm să contactați administratorul site-ului web.

Ultima modificare a consimțământului dumneavoastră a fost înregistrată la: 18.1.2024, 13:42

Cookie-urile pe care le folosim pe site-ul nostru sunt

Actualizat: 5.2.2024, 01:14

NumeScopNume de domeniuProceduraFurnizorTip
NumeScopNume de domeniuProceduraFurnizorTip
NumeScopNume de domeniuProceduraFurnizorTip

Necesar

 
cookiefirst-consentAcest modul cookie salvează setările dumneavoastră pentru acest site web. Puteți modifica aceste setări sau vă puteți retrage consimțământul în orice moment.lei.directun anCookie FirstCookie
cookiefirst-consentAcest modul cookie salvează setările dumneavoastră pentru acest site web. Puteți modifica aceste setări sau vă puteți retrage consimțământul în orice moment.lei.directPersistentCookie FirstLocal Storage
cookiefirst-idAcest modul cookie conține ID-ul dvs. unic, astfel încât CookieFirst poate identifica vizitatorii unici ai acestui site web.lei.directPersistentCookie FirstLocal Storage
fe_typo_userAcest nume de cookie este atribuit sistemului de gestionare a conținutului web Typo3. Acesta este utilizat ca identificator al sesiunii utilizatorului, astfel încât setările utilizatorului să poată fi salvate. Acesta este destinat să fie distrus la sfârșitul unei sesiuni de navigare. Acesta conține un identificator aleatoriu și nu conține date specifice utilizatorului.www.lei.directsesiune Cookie
PHPSESSIDCookie-uri generate de aplicațiile bazate pe limbajul PHP. Acesta este un identificator de uz general utilizat pentru a gestiona variabilele de sesiune ale utilizatorului. În mod normal, este un număr generat aleatoriu a cărui utilizare poate fi specifică site-ului. Cu toate acestea, un bun exemplu este menținerea statutului de autentificare a unui utilizator între pagini.www.lei.directsesiune Cookie

Performanță

 
_gaÎnregistrează un ID unic pentru un vizitator al site-ului web pentru a urmări modul în care vizitatorul utilizează site-ul web. Datele sunt utilizate pentru statistici. Transfer de date către țări terțe: SUA. Google LLC. este certificată în conformitate cu Cadrul de confidențialitate a datelor, ceea ce înseamnă că drepturile dvs. în calitate de persoană vizată pot fi garantate..lei.direct2 aniGoogle LLC.Cookie
_ga_********Acest modul cookie stochează un ID unic pentru un vizitator al site-ului web și urmărește modul în care vizitatorul utilizează site-ul web. Datele sunt utilizate pentru statistici. Transfer de date către țări terțe: SUA. Google LLC. este certificată în conformitate cu Cadrul de confidențialitate a datelor, ceea ce înseamnă că drepturile dvs. în calitate de persoană vizată pot fi garantate..lei.direct2 aniGoogle LLCCookie

Publicitate

 
_gcl_auAcest modul cookie este setat de Google Adsense pentru testele de publicitate cross-site..lei.direct3 luniGoogle LLCCookie
IDECookie von Double Click (Google), mit dem wir unsere Werbekampagnen analysieren und optimieren können..doubleclick.netun anDoubleClick (Google)Cookie
test_cookieAcest modul cookie este setat de DoubleClick net (deținut de Google) pentru a determina dacă browserul vizitatorului site-ului web acceptă modulele cookie. Transfer de date către țări terțe: SUA. Google LLC. este certificată în conformitate cu Cadrul de confidențialitate a datelor, ceea ce înseamnă că drepturile dvs. în calitate de persoană vizată pot fi garantate..doubleclick.net15 minuteGoogle LLCCookie

This cookie policy has been created and updated by CookieFirst.com.

Întrebări frecvente

Cele mai frecvente întrebări pot fi găsite în secțiunea Întrebări frecvente. Dacă încercați să contestați o înregistrare LEI, vă rugăm să ne contactați direct prin e-mail. Pentru toate celelalte întrebări, vă rugăm să completați formularul de contact, iar echipa noastră dedicată de servicii pentru clienți vă va ajuta cu promptitudine.