Konfidencialitātes politika

Paldies, ka apmeklējāt mūsu tīmekļa vietni un izrādījāt interesi par mūsu uzņēmumu. Mums ir svarīga jūsu personas datu aizsardzība. Personas dati ir jebkura informācija, kas attiecas uz identificētu vai identificējamu fizisku personu. Tā ietver tādu informāciju kā vārds, uzvārds, adrese, personas kods, tālruņa numurs vai dzimšanas datums. Kā datu subjektam jums ir tiesības uz noteiktām tiesībām un aizsardzības pasākumiem saskaņā ar piemērojamiem datu aizsardzības noteikumiem, piemēram, Eiropas Vispārīgo datu aizsardzībasregulu (VDAR). Šajā privātuma politikā ir izskaidrots, kā tiek apstrādāti jūsu personas dati, kad izmantojat un mijiedarbojaties ar mūsu tīmekļa vietni(www.lei.direct) un reģistrējaties mūsu piedāvājumos. Ja jums ir kādi jautājumi vai atsauksmes, lūdzu, jebkurā laikā sazinieties ar mums pa e-pastu privacy@gs1.org.

Ja šajā konfidencialitātes politikā ir atsauce uz"mēs" vai"mums" (un līdzīgiem terminiem), tas attiecas uz GS1 AISBL, starptautisku bezpeļņas organizāciju saskaņā ar Beļģijas tiesību aktiem, kuras juridiskā adrese ir Avenue Louise 326, bte-10, B-1050 Brussels.

1.dATU APSTRĀDES MĒRĶIS

A. Mūsu tīmekļa vietnes izmantošana

Jūs varat apmeklēt mūsu tīmekļa vietni, nesniedzot nekādu informāciju par sevi. Ja jūs izmantojat mūsu tīmekļa vietni tikai informatīvos nolūkos (t. i., jūs nepiesakāties, nereģistrējaties, neiesniedzat pasūtījumu vai citādi nesniedzat mums informāciju par sevi), mēs neapstrādājam nekādus personas datus, izņemot datus, ko jūsu pārlūkprogramma nosūta, kad jūs apmeklējat mūsu tīmekļa vietni, un informāciju, kas mums tiek sniegta (kā sīkdatnes).

B. Tehniskie iemesli

Tehnisku iemeslu dēļ tīmekļa vietnes nodrošināšanai var būt nepieciešams, ka mēs apstrādājam noteiktu automātiski pārraidītu informāciju no jums, lai jūsu pārlūkprogramma varētu parādīt mūsu tīmekļa vietni un jūs varētu izmantot mūsu pakalpojumus. Šī informācija tiek automātiski apkopota katru reizi, kad apmeklējat mūsu tīmekļa vietni, un mēs to saglabājam tā sauktajos servera žurnālu failos. Šī informācija attiecas uz datora, kas piekļūst mūsu vietnei, datorsistēmu. Tiek apkopota šāda informācija:

  • Interneta pakalpojumu sniedzējs (hostētājs)
  • IP adrese
  • Autora vārds (ja piemērojams)
  • Piekļuves datums un laiks
  • Piekļuves metode (ievades/izvades)
  • Pieprasījums
  • Protokols (piemēram, HTTP)
  • Statuss (piemēram, kļūdas ziņojumi)
  • Iegūto datu apjoms
  • Lapa, no kuras tika veikta piekļuve (novirzītājs)
  • Lietotāja pārlūkprogramma un operētājsistēma

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu mūsu tīmekļa vietni. Sīkdatnes ir teksta faili, ko saglabā interneta pārlūkprogramma vai jūsu datorā, kad jūs apmeklējat tīmekļa vietni. Sīkdatnē ir unikāla rakstzīmju virkne, kas ļauj unikāli atpazīt pārlūkprogrammu, kad tīmekļa vietne tiek atkārtoti izsaukta. Mēs izmantojam sīkdatnes tikai un vienīgi, lai nodrošinātu jums mūsu tīmekļa vietni un tās tehniskās funkcijas.bez sīkdatņu izmantošanas mēs nevaram piedāvāt dažas mūsu tīmekļa vietnes funkcijas. Izņemot mūsu tīmekļa vietnes izmantošanas statistisko analīzi, mēs izmantojam tikai sesijas sīkdatnes. Šīs sesijas sīkdatnes tiek dzēstas, kad jūs atstājat tīmekļa vietni. Tas neattiecas uz pieteikšanās sīkdatnēm, kurās tiek saglabāti jūsu piekļuves dati. Tās tiek automātiski dzēstas pēc 24 stundām.

Mēs apstrādājam jūsu personas datus, lai tehniski nodrošinātu mūsu tīmekļa vietni, pamatojoties uz šādu juridisko pamatu:

  • līguma izpildei vai pirmslīguma pasākumu īstenošanai (saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunktu, ja jūs apmeklējat mūsu tīmekļa vietni, lai iegūtu informāciju par mūsu produktiem vai pakalpojumiem;
  • lai aizsargātu mūsu leģitīmās intereses (saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu), lai nodrošinātu, ka tīmekļa vietne jums ir tehniski pieejama un atbilst visiem aizsardzības pasākumiem. Tikai tā mēs varam jums nodrošināt tehniski nevainojami funkcionējošu un lietotājam draudzīgu tīmekļa vietni, kā arī aizsargāt mūsu tīmekļa vietni no kiberdraudiem un novērst, ka mūsu tīmekļa vietne rada kiberdraudus trešām personām.

C. Tīmekļa vietnes analīze

Mēs izmantojam Google Analytics un sīkfailus, lai analizētu mūsu tīmekļa vietnes datu plūsmu un darbības tajā, lai optimizētu mūsu tīmekļa vietnes kvalitāti un saturu. Mūsu tīmekļa vietnes statistiskās analīzes ietvaros apkopotā informācija netiks apvienota ar citiem jūsu tīmekļa vietnē apkopotajiem datiem.

Google AdWords: Mēs izmantojam tiešsaistes reklāmas programmu Google AdWords un AdWords iekšējo konversiju izsekošanas rīku. Google konversiju izsekošana ir Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ASV) ("Google") analīzes pakalpojums. Kad jūs noklikšķināt uz Google izvietotās reklāmas, jūsu datorā tiek ievietots konversiju izsekošanas sīkfails. Šīs sīkdatnes zaudē savu derīgumu pēc 30 dienām, tās nesatur nekādus personas datus un netiek izmantotas personas identificēšanai.

Ja jūs apmeklējat noteiktas mūsu tīmekļa vietnes lapas un sīkfaila derīguma termiņš vēl nav beidzies, Google un mēs varam atpazīt, ka esat noklikšķinājis uz reklāmas un esat novirzīts uz šo lapu. Katrs Google AdWords klients saņem atšķirīgu sīkfailu, tāpēc nav iespējams izsekot sīkfailiem AdWords klientu tīmekļa vietnēs.

Informācija, kas iegūta, izmantojot konversijas sīkfailu, tiek izmantota, lai veidotu konversiju statistiku tiem AdWords klientiem, kuri izmanto konversiju izsekošanu, ļaujot klientiem redzēt kopējo lietotāju skaitu, kuri noklikšķināja uz viņu reklāmas un tika novirzīti uz lapu ar konversiju izsekošanas tagu. Tomēr tie nesaņem nekādu informāciju, ko var izmantot lietotāju personīgai identificēšanai.

Ja nevēlaties piedalīties izsekošanā, varat iebilst pret šādu izmantošanu, novēršot sīkfailu izmantošanu, izmantojot atbilstošus iestatījumus pārlūkprogrammā(deaktivizēt tagad vai instalēt pārlūkprogrammas spraudni, izmantojot http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en). Sīkāka informācija un Google privātuma politika atrodama tīmekļa vietnē: http: //www.google.com/policies/technologies/ads/ vai https://policies.google.com.

Google Tag Manager: mēs savā tīmekļa vietnē izmantojam Google Tag Manager. Google Tag Manager ļauj tirgotājiem pārvaldīt tīmekļa vietņu tagus, izmantojot vienotu saskarni. Pats Google Tag Manager pakalpojums (kas ievieš tagus) neizmanto sīkfailus un nevāc nekādus personas datus.tomēr pakalpojums Google Tag Manager kontrolē citas birkas, kas var vākt datus. Pakalpojums Google Tag Manager šiem datiem nepiekļūst. Ja deaktivizācija ir veikta domēna vai sīkfailu līmenī, tā paliek spēkā visām ar Google Tag Manager ieviestajām izsekošanas birkām.

Google Analytics: Mēs izmantojam Google Analytics, kas ir tīmekļa analīzes pakalpojums. Google Analytics izmanto sīkfailus, ar kuru palīdzību jūsu datorā tiek saglabāti teksta faili, lai analizētu lietotāja uzvedību tīmekļa vietnē. Sīkfailā apkopotā informācija par mūsu tīmekļa vietnes izmantošanu parasti tiek pārsūtīta uz Google serveri ASV un tur tiek saglabāta. Tomēr, ja mūsu tīmekļa vietnē ir aktivizēta IP anonimizācija, Google vispirms saīsina jūsu IP adresi Eiropas Savienības dalībvalstīs vai citās Eiropas Ekonomikas zonas līguma parakstītājvalstīs.tikai izņēmuma gadījumos pilna IP adrese tiks pārsūtīta uz Google serveri ASV un tikai tur saīsināta. Google mūsu uzdevumā izmanto šo informāciju, lai analizētu, kā jūs izmantojat tīmekļa vietni, sagatavotu pārskatus par tīmekļa vietnes darbību un sniegtu tīmekļa vietnes operatoram citus ar tīmekļa vietnes un interneta lietošanu saistītus pakalpojumus. Google Analytics ietvaros jūsu pārlūkprogrammas pārsūtītā IP adrese netiks apvienota ar citiem Google datiem. Mēs izmantojam Google Analytics ar paplašinājumu "_anonymizeIp()" mūsu tīmekļa vietnē. Tas nodrošina, ka IP adreses tiek saīsinātas, un novērš tiešu personas identificēšanu. Jūs varat novērst sīkdatņu izmantošanu, izvēloties atbilstošus iestatījumus pārlūkprogrammā. Tomēr mēs vēlamies norādīt, ka šādā gadījumā jūs, iespējams, nevarēsiet pilnībā izmantot visas šīs tīmekļa vietnes funkcijas.

D. Reģistrācija

Papildus vienkāršai piekļuvei mūsu tīmekļa vietnei jūs varat arī aktīvi izmantot mūsu tīmekļa vietni, lai pasūtītu mūsu produktus vai pakalpojumus, reģistrētos mūsu biļetenu saņemšanai vai sazinātos ar mums. Papildus iepriekš minētajai jūsu personas datu apstrādei tīri informatīviem nolūkiem šajā gadījumā mēs apstrādājam arī citus personas datus, kas mums nepieciešami, lai izpildītu jūsu pasūtījumu vai apstrādātu un atbildētu uz jūsu pieprasījumu.

Kontaktinformācija: Lai apstrādātu un atbildētu uz jūsu pieprasījumiem (piemēram, izmantojot kontaktformu vai mūsu e-pasta adresi), mēs apstrādājam jūsu personas datus. Tas ietver jūsu vārdu, uzvārdu un e-pasta adresi, lai varētu jums nosūtīt atbildi, kā arī citu jūsu sniegto informāciju. Atbildot uz lietotāju pieprasījumiem, mēs apstrādājam jūsu personas datus, pamatojoties uz mūsu likumīgo interešu aizsardzības juridisko pamatu (saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu), šajā gadījumā - pareizu atbildi uz kontaktinformācijas pieprasījumiem.

Līguma apstrāde: Ja jūs pasūtāt mūsu produktus vai pakalpojumus, izmantojot mūsu tīmekļa vietni, mēs apstrādājam jūsu personas datus, lai saņemtu un apstrādātu jūsu pasūtījumu un sniegtu jums pasūtītos produktus vai pakalpojumus. Šajā kontekstā mēs apstrādājam informāciju no attiecīgajām ievades veidlapām (brīvprātīga informācija ir atzīmēta ar "ja piemērojams"):

  • E-pasta adrese
  • Apsveikums
  • Amats
  • Pilns vārds un uzvārds
  • Uzņēmuma nosaukums
  • Nozare
  • Ielas/mājas numurs
  • Pasta indekss
  • Pilsēta
  • Valsts
  • Tālruņa numurs

Mēs apstrādājam jūsu personas datus, lai noslēgtu, izpildītu un izbeigtu līgumu, pamatojoties uz līguma izpildes vai pirmslīguma pasākumu īstenošanas juridisko pamatu (saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunktu).

E. Pakalpojumu paziņošana

Ja mēs saņemam jūsu e-pasta adresi saistībā ar jūsu reģistrāciju un mūsu produktu vai pakalpojumu sniegšanu, mēs paturam tiesības jums pa e-pastu nosūtīt saistīto produktu vai pakalpojumu piedāvājumus no mūsu portfeļa, ja vien jūs neesat pret to iebilduši. Jūs jebkurā laikā varat iebilst pret savas e-pasta adreses izmantošanu, nosūtot e-pastu uz privacy@gs1.org. Mēs apstrādājam jūsu personas datus, nosūtot mūsu biļetenu, pamatojoties uz iepriekš minēto mūsu likumīgo interešu aizsardzības tiesisko pamatu (saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu) mūsu produktu un pakalpojumu reklamēšanā.

F. Saziņas pieprasījumi

Ja jūs nosūtāt mums kontaktinformācijas pieprasījumu vai noslēdzat līgumu un nedarāt to, izmantojot nevis mūsu tīmekļa vietni, bet citu saziņas kanālu (piemēram, e-pastu, tālruni vai personīgi), mēs apstrādājam jūsu personas datus, kurus jūs mums sniedzat un kuri ir nepieciešami, lai nodrošinātu mūsu produktus vai pakalpojumus un noslēgtu, izpildītu un vajadzības gadījumā izbeigtu mūsu līgumus ar jums, kā aprakstīts turpmāk.

Lai apstrādātu un atbildētu uz jūsupieprasījumiem pa tālruni, pa pastu vai izmantojot mūsu e-pasta adresi, mēs apstrādājam jūsu sniegtos personas datus, kas jebkurā gadījumā ietver jūsu vārdu, uzvārdu un adreses datus, piemēram, e-pasta adresi, pasta adresi vai faksa numuru, lai varētu jums nosūtīt atbildi, kā arī jebkādu citu informāciju, ko jūs mums sniedzat saziņas laikā.

Mēs apstrādājam jūsu personas datus, atbildot uz lietotāju pieprasījumiem, pamatojoties uz mūsu leģitīmo interešu aizsardzības juridisko pamatu (saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu), proti, lai pienācīgi atbildētu uz lietotāju pieprasījumiem.

Līguma noslēgšana: ja jūs pasūtāt mūsu produktus vai pakalpojumus pa tālruni, e-pastu vai personīgi (vai līdzīgi), mēs apstrādājam jūsu personas datus, lai saņemtu un apstrādātu jūsu pasūtījumu un sniegtu jums pasūtītos produktus vai pakalpojumus. Šajā kontekstā mēs apstrādājam informāciju no attiecīgajām ievades veidlapām (brīvprātīga informācija ir atzīmēta ar "ja piemērojams"):

  • E-pasta adrese
  • Apsveikums
  • Amats
  • Pilns vārds un uzvārds
  • Uzņēmuma nosaukums
  • Nozare
  • Ielas/mājas numurs
  • Pasta indekss
  • Pilsēta
  • Valsts
  • Tālruņa numurs

Mēs apstrādājam jūsu personas datus, lai noslēgtu, izpildītu un izbeigtu līgumu, pamatojoties uz līguma izpildes vai pirmslīguma pasākumu īstenošanas juridisko pamatu (saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunktu).

G. Datu apstrāde līguma gadījumā

Izpildot savas līgumsaistības pret jums, mēs apstrādājam jūsu personas datus šādi.

Pakalpojumu sniegšana: lai izpildītu savas līgumsaistības pret jums, mēs apstrādājam jūsu personas datus, lai varētu sniegt pakalpojumus (tostarp, lai noslēgtu līgumu, noskaidrotu papildu jautājumus un sniegtu pakalpojumus). Mēs apstrādājam jūsu personas datus, lai noslēgtu, izpildītu un izbeigtu līgumu, pamatojoties uz līguma izpildes vai pirmslīguma pasākumu īstenošanas juridisko pamatu (saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunktu).

Maksājumu apstrāde: mēs maksājumu apstrādi uzticam maksājumu pakalpojumu sniedzējiem un bankām. Mēs apstrādājam jūsu personas datus, lai noslēgtu, izpildītu un izbeigtu līgumu, pamatojoties uz līguma izpildes vai pirmslīguma pasākumu īstenošanas juridisko pamatu (saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunktu).

Tiesisko noteikumu ievērošana: Mēs apstrādājam jūsu personas datus, lai izpildītu citas juridiskās saistības, kas uz mums attiecas saistībā ar līguma izpildi. Tās jo īpaši ietver saglabāšanas termiņus saskaņā ar komerctiesībām, komerctiesībām vai nodokļu tiesībām. Mēs apstrādājam jūsu personas datus, lai noslēgtu, izpildītu un izbeigtu līgumu, pamatojoties uz mūsu juridisko saistību izpildes juridisko pamatu (saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta c) apakšpunktu) saistībā ar piemērojamajiem komerctiesību, komerctiesību vai nodokļu tiesību noteikumiem.

Tiesībaizsardzība: Mēs varam apstrādāt jūsu personas datus arī, lai aizstāvētu savas tiesības un īstenotu savas juridiskās prasības. Mēs apstrādājam jūsu personas datus arī, lai aizstāvētos pret tiesvedību, un ciktāl tas ir nepieciešams kriminālprocesa aizstāvībai vai kriminālvajāšanai.mēs apstrādājam jūsu personas datus, lai aizsargātu savas leģitīmās intereses (saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu), ciktāl mēs ierosinām vai aizstāvamies pret tiesvedību vai strīdiem vai novēršam vai izmeklējam noziedzīgus nodarījumus.

2.dATU SAŅĒMĒJI

Sākotnēji tikai pilnvarotiem darbiniekiem ir piekļuve informācijai par jūsu personas datiem. Turklāt dažos gadījumos, ciktāl to atļauj vai pieprasa likums, mēs varam kopīgot jūsu personas datus ar citiem saņēmējiem, kas mums sniedz pakalpojumus saistībā ar mūsu tīmekļa vietni un attiecīgo pakalpojumu. Šādi rīkojoties, mēs ierobežojam nepieciešamo personas datu pārsūtīšanu. Dažos gadījumos mūsu pakalpojumu sniedzēji saņem jūsu personas datus kā datu apstrādātāji, kuriem ir piekļuve jūsu personas datiem vai kuri tos apstrādā tikai mūsu uzraudzībā. Citos gadījumos saņēmēji viņiem pārsūtītos datus apstrādā patstāvīgi.

Nepieciešamie jūsu personas datu saņēmēji var būt

  • Maksājumu pakalpojumu sniedzēji un bankas maksājumu apstrādei,
  • IT pakalpojumu sniedzēji mūsu tīmekļa vietnes administrēšanai un mitināšanai vai mūsu lietotņu darbībai,
  • Parādu piedziņas uzņēmumi un juridiskie konsultanti.

3.pĀRROBEŽU DATU PĀRSŪTĪŠANA

Ja mums ir jānosūta jūsu personas dati iekšējiem saņēmējiem vai trešām personām ārvalstīs, mēs garantējam, ka tiks veikti visi nepieciešamie pasākumi, lai aizsargātu jūsu datus. Ja dati tiek pārsūtīti uz valsti ārpus Eiropas Ekonomikas zonas, kuras datu aizsardzības līmeni Eiropas Komisija neuzskata par atbilstošu, mēs, cita starpā, paļaujamies uz

  • līguma noslēgšanu vai īstenošanu, kas aizsargā jūsu personas datus saskaņā ar VDAR prasībām;
  • ES paraugklauzulas, ko izmanto kā standarta līguma klauzulas līgumos ar pakalpojumu sniedzējiem, lai nodrošinātu, ka dati, kas nosūtīti uz valstīm ārpus Eiropas Ekonomikas zonas, tiek aizsargāti saskaņā ar VDAR prasībām. Pēc pieprasījuma mēs jums sniegsim šo klauzulu tekstu;
  • iemesli, kas nepieciešami sabiedrības interesēs;
  • Jūsu nepārprotama piekrišana;
  • privātuma vairoga datu aizsardzības līgumu par juridiski drošu personas datu pārsūtīšanu uz ASV.

4.dATU GLABĀŠANA

Ja izmantojat mūsu vietni tikai informatīviem nolūkiem, mēs glabāsim jūsu personas datus mūsu serveros uz jūsu apmeklējuma laiku. Pēc tam, kad atstājat mūsu vietni, jūsu personas dati tiks dzēsti. Mūsu instalētās sīkdatnes parasti arī tiek dzēstas pēc tam, kad atstājat mūsu vietni, izņemot pieteikšanās sīkdatnes, kas tiek glabātas 24 stundas.

Ja jūs aktīvi izmantojat mūsu tīmekļa vietni, veicat kontaktpētījumus un slēdzat līgumus ārpus tīmekļa vietnes, mēs sākotnēji glabājam jūsu personas datus uz laiku, kas nepieciešams, lai atbildētu uz jūsu pieprasījumu. Ja tiek nodibinātas darījumu attiecības un/vai noslēgts līgums, mēs glabājam jūsu personas datus uz mūsu darījumu attiecību vai līgumattiecību laiku. Tas ietver arī līguma uzsākšanu (pirmslīguma tiesiskās attiecības) un līguma izpildi.

5.jŪSU KĀ DATU SUBJEKTA TIESĪBAS

VDAR jums piešķir šādas tiesības:

Piekļuves tiesības: jums ir tiesības jebkurā laikā pieprasīt no mums apstiprinājumu par to, vai mēs apstrādājam jūsu personas datus; ja tas tā ir, jums ir tiesības piekļūt šiem datiem un noteiktai citai informācijai (tostarp apstrādes nolūkiem, personas datu kategorijām, saņēmēju kategorijām, plānotajam glabāšanas periodam, jūsu tiesībām, datu izcelsmei, automatizētas lēmumu pieņemšanas esamībai un, nosūtīšanas uz trešo valsti gadījumā, attiecīgajām garantijām).

Tiesības uz labošanu: Jums ir tiesības uz nepilnīgu vai neprecīzu personas datu labošanu.

Tiesības uz dzēšanu: Jums ir tiesības pieprasīt savu personas datu dzēšanu bez nepamatotas kavēšanās. Tiesības uz dzēšanu cita starpā nav piemērojamas, ja personas datu apstrāde ir nepieciešama i) lai īstenotu tiesības uz vārda un informācijas brīvību, ii) lai izpildītu juridisku pienākumu, kas mums ir jāievēro, vai iii) lai celtu, īstenotu vai aizstāvētu juridiskas prasības.

Tiesības uz apstrādes ierobežošanu: Jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs ierobežojam jūsu personas datu apstrādi.

Tiesības uz datu pārnesamību: Jums ir tiesības saņemt no mums savus personas datus strukturētā, plaši izmantotā un mašīnlasāmā formātā, lai nosūtītu tos citam datu pārzinim vai lai tos nosūtītu citam datu pārzinim.

Tiesības atsaukt piekrišanu: Jums ir tiesības jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu savu personas datu apstrādei.

Tiesībasiebilst: Jums ir tiesības noteiktos apstākļos iebilst pret savu personas datu apstrādi (saskaņā ar VDAR 21. pantu). Dažos gadījumos var būt nepieciešams turpināt apstrādāt jūsu personas datus vai mums var būt pienākums to darīt, lai īstenotu mūsu intereses, neraugoties uz jūsu iebildumu. Šādā gadījumā iebildums tiks izskatīts katrā gadījumā atsevišķi.

Tiesības iesniegt sūdzību uzraudzības iestādei: Jums ir tiesības iesniegt sūdzību uzraudzības iestādei jūsu dzīvesvietas, darba vietas vai iespējamā pārkāpuma vietas dalībvalstī. Tiesības iesniegt sūdzību neskar citus administratīvos vai tiesiskās aizsardzības līdzekļus.

Kompetentā uzraudzības iestāde ir:

Datu aizsardzības iestāde

Rue de la Presse 35

1000 Brisele

Beļģija

Tālrunis: +32 (0)2 274 48 00

Fakss:n+32 (0)2 274 48 35

E-pasts: contact@apd-gba.be

Internets: https://www.dataprotectionauthority.be/

Iesakām vispirms sazināties ar mums pa e-pastu privacy@gs1.org, ja rodas sūdzības vai bažas.

6.jŪSU PIENĀKUMS SNIEGT DATUS

Principā jums nav pienākuma sniegt mums savus personas datus. Tomēr, ja jūs nesniedzat mums savus personas datus, mēs, iespējams, varēsim tikai ierobežotā apjomā nodrošināt jums mūsu tīmekļa vietni un pakalpojumus. Personas dati, kas mums nepieciešami iepriekš minētajiem apstrādes nolūkiem, ir atzīmēti ar "*" vai citu simbolu kā obligāti sniedzama informācija.

Šis GS1 AISBL kā datu pārziņa datu privātuma paziņojums attiecas uz GS1 Global LOU piedāvājumu. Mēs paturam tiesības pielāgot šo datu privātuma paziņojumu, ja to prasa tiesību aktu izmaiņas un/vai lai parādītu, kā mēs apstrādājam personas datus. šī versija tika izveidota 2018. gada maijā un stājas spēkā 2018. gada 1. jūnijā (dienā, kad tika uzsākts GS1 Global LOU piedāvājums).

Atjaunināts: 26.9.2022., 23:50

Kas ir sīkdatnes?

Sīkdatnes un līdzīgas tehnoloģijas ir ļoti mazi teksta dokumenti vai koda daļas, kas bieži vien satur unikālu identifikācijas kodu. Apmeklējot tīmekļa vietni vai izmantojot mobilo lietotni, dators lūdz jūsu datoram vai mobilajai ierīcei atļauju saglabāt šo failu jūsu datorā vai mobilajā ierīcē un iegūt piekļuvi informācijai. Sīkdatnēs un līdzīgās tehnoloģijās apkopotā informācija var ietvert apmeklējuma datumu un laiku, kā arī to, kā jūs izmantojat konkrētu tīmekļa vietni vai mobilo lietotni.

Kāpēc mēs izmantojam sīkfailus?

Sīkfaili nodrošina, ka mūsu tiešsaistes veikala apmeklējuma laikā jūs paliekat pieteicies, ka visas preces jūsu iepirkumu grozā saglabājas, ka jūs varat droši iepirkties un ka tīmekļa vietne turpina darboties bez traucējumiem. Sīkfaili nodrošina arī to, ka mēs varam redzēt, kā tiek izmantota mūsu tīmekļa vietne, un kā mēs varam to uzlabot. Turklāt atkarībā no jūsu vēlmēm mūsu pašu sīkfaili var tikt izmantoti, lai piedāvātu jums mērķtiecīgas reklāmas, kas atbilst jūsu personiskajām interesēm.

Kāda veida sīkfailus mēs izmantojam?

Nepieciešamās sīkdatnes

Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas, lai tīmekļa vietne darbotos pareizi. Ar šīm sīkdatnēm var veikt dažas no šādām darbībām: - saglabāt preces iepirkumu grozā tiešsaistes pirkumiem - saglabāt sīkdatņu iestatījumus šajā tīmekļa vietnē - saglabāt valodas iestatījumus - pieteikties mūsu portālā. Mums ir jāpārbauda, vai esat pieteicies.

Veiktspējas sīkdatnes

Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai apkopotu statistisko informāciju par mūsu vietnes izmantošanu, tās pazīstamas arī kā analītikas sīkdatnes. Mēs izmantojam šos datus, lai uzlabotu veiktspēju un optimizētu tīmekļa vietni.

Funkcionālās sīkdatnes

Šīs sīkdatnes nodrošina plašāku funkcionalitāti mūsu vietnes apmeklētājiem. Šīs sīkdatnes var iestatīt mūsu ārējo pakalpojumu sniedzēji vai mūsu pašu tīmekļa vietne. Ja piekrītat šai kategorijai, var būt iespējamas vai var nebūt iespējamas šādas funkcionalitātes- Tiešsaistes tērzēšanas pakalpojumi- Videoklipu skatīšanās tiešsaistē- Sociālo mediju koplietošanas pogas- Piesakieties mūsu vietnē, izmantojot sociālos medijus.

Reklāmas / izsekošanas sīkfaili

Šīs sīkdatnes nosaka ārējie reklāmas partneri, un tās tiek izmantotas profilēšanai un datu izsekošanai vairākās tīmekļa vietnēs. Ja piekrītat šīm sīkdatnēm, mēs varam rādīt mūsu reklāmas citās vietnēs, pamatojoties uz jūsu lietotāja profilu un preferencēm. Šīs sīkdatnes arī saglabā datus par to, cik apmeklētāju ir redzējuši vai klikšķinājuši uz mūsu reklāmām, lai optimizētu reklāmas kampaņas.

Kā es varu izslēgt vai dzēst sīkfailus?

Jūs varat atteikties no visām sīkdatnēm, izņemot būtiskās. Pārlūkprogrammas iestatījumos varat mainīt iestatījumus tā, lai sīkfaili tiktu bloķēti. Lielākajā daļā pārlūkprogrammu tā sauktajā "palīdzības funkcijā" atradīsiet skaidrojumu, kā to izdarīt. Tomēr, ja jūs bloķēsiet sīkfailus, iespējams, ka jūs nevarēsiet izmantot visas mūsu tīmekļa vietnes tehniskās funkcijas un tas var negatīvi ietekmēt jūsu lietošanas pieredzi.

Mēs esam nodrošinājuši, lai jūs varētu viegli pārvaldīt savu piekrišanu.

Mainiet savu piekrišanuAtceliet savu piekrišanu

Tas ir jūsu unikālais ID:

20b4d846-53b0-499f-bca9-ea695d027a97

Ja vēlaties apskatīt savu piekrišanas pārskatīšanu, lūdzu, sazinieties ar vietnes administratoru.

Jūsu pēdējās piekrišanas izmaiņas tika reģistrētas: 18.1.2024., 13:42

Sīkfaili, ko mēs izmantojam mūsu tīmekļa vietnē, ir šādi

Atjaunināts: 5.2.2024., 01:14

Sīkdatnes nosaukumsMērķisDomēna nosaukumsDerīguma termiņšNodrošinātājsDomēna tips
Domēna nosaukumsMērķisDomēna nosaukumsDerīguma termiņšNodrošinātājsDomēna tips
Domēna nosaukumsMērķisDomēna nosaukumsDerīguma termiņšNodrošinātājsTips

Nepieciešamais

 
cookiefirst-consentŠis sīkfails saglabā jūsu sīkfailu iestatījumus šai vietnei. Jūs jebkurā laikā varat mainīt šos iestatījumus vai atsaukt savu piekrišanu.lei.directviens gadsSīkfailu pirmaisSīkdatne
cookiefirst-consentŠis sīkfails saglabā jūsu sīkfailu iestatījumus šajā tīmekļa vietnē. Jūs varat mainīt šos iestatījumus vai atsaukt savu piekrišanu jebkurā laikā.lei.directPastāvīgaisSīkfailu pirmaisVietējā krātuve
cookiefirst-idŠis sīkfails satur jūsu unikālo ID, lai CookieFirst varētu identificēt unikālus šīs vietnes apmeklētājus.lei.directPastāvīgaisCookie FirstVietējā krātuve
fe_typo_userŠis sīkfaila nosaukums ir piešķirts Typo3 tīmekļa satura pārvaldības sistēmai. To izmanto kā lietotāja sesijas identifikatoru, lai varētu saglabāt lietotāja iestatījumus. To paredzēts iznīcināt pārlūka sesijas beigās. Tas satur nejaušu identifikatoru un nesatur konkrētus lietotāja datus.www.lei.directSesija Sīkfails
PHPSESSIDSīkfaili, ko ģenerē lietojumprogrammas, kuru pamatā ir PHP valoda. Tas ir vispārējas nozīmes identifikators, ko izmanto, lai pārvaldītu lietotāja sesijas mainīgos. Parasti tas ir nejauši ģenerēts skaitlis, un tā izmantošana var būt specifiska vietnei. Tomēr labs piemērs ir lietotāja pieteikšanās statusa saglabāšana starp lapām.www.lei.directSesija Sīkfails

Veiktspēja

 
_gaReģistrē unikālu vietnes apmeklētāja ID, lai izsekotu, kā apmeklētājs izmanto vietni. Dati tiek izmantoti statistikai. Datu pārsūtīšana uz trešām valstīm: ASV. Google LLC. ir sertificēta saskaņā ar Datu privātuma regulējumu, kas nozīmē, ka jūsu kā datu subjekta tiesības ir garantētas..lei.direct2 gadiGoogle LLC.Sīkfailu
_ga_********Šajā sīkfailā tiek saglabāts unikāls vietnes apmeklētāja ID un tiek sekots, kā apmeklētājs izmanto vietni. Dati tiek izmantoti statistikai. Datu pārsūtīšana uz trešām valstīm: ASV. Uzņēmums Google LLC. ir sertificēts saskaņā ar Datu privātuma pamatprincipu sistēmu, kas nozīmē, ka jūsu kā datu subjekta tiesības ir garantētas..lei.direct2 gadiGoogle LLCSīkfailu

Reklāma

 
_gcl_auŠo sīkfailu nosaka Google Adsense, lai veiktu starpsituālu reklāmas izmēģinājumus..lei.direct3 mēnešiGoogle LLCSīkfails
IDEDouble Click (Google) sīkfails, ar kura palīdzību mēs varam analizēt un optimizēt mūsu reklāmas kampaņas..doubleclick.netviens gadsDoubleClick (Google)Sīkfails
test_cookieŠo sīkfailu nosaka DoubleClick net (pieder Google), lai noteiktu, vai vietnes apmeklētāja pārlūkprogramma atbalsta sīkfailus. Datu pārsūtīšana uz trešām valstīm: ASV. Google LLC. ir sertificēta saskaņā ar Datu privātuma regulējumu, kas nozīmē, ka jūsu kā datu subjekta tiesības ir garantētas..doubleclick.net15 minGoogle LLCSīkfailu politika

Šo sīkfailu politiku ir izveidojis un atjauninājis CookieFirst.com.

Biežāk uzdotie jautājumi

Visbiežāk uzdotie jautājumi ir atrodami mūsu bieži uzdoto jautājumu sadaļā. Ja mēģināt apstrīdēt LEI ierakstu, lūdzu, sazinieties ar mums tieši pa e-pastu. Attiecībā uz visiem pārējiem jautājumiem, lūdzu, aizpildiet kontaktformu, un mūsu specializētā klientu apkalpošanas komanda jums nekavējoties palīdzēs.