Privatumo politika

Dėkojame, kad apsilankėte mūsų svetainėje ir susidomėjote mūsų įmone.  Mums svarbi jūsų asmens duomenų apsauga.  Asmens duomenys - tai bet kokia informacija, susijusi su identifikuotu arba identifikuojamu fiziniu asmeniu. Tai apima tokią informaciją kaip vardas, pavardė, adresas, asmens kodas, telefono numeris ar gimimo data.  Kaip duomenų subjektas turite teisę į tam tikras teises ir apsaugos priemones pagal galiojančius duomenų apsaugos reglamentus, pavyzdžiui, Europos bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (BDAR).  Šioje privatumo politikoje paaiškinama, kaip tvarkomi jūsų asmens duomenys, kai naudojatės mūsų interneto svetaine (www.lei.direct), sąveikaujate su ja ir registruojatės mūsų pasiūlymuose.  Jei turite klausimų ar atsiliepimų, bet kada susisiekite su mumis el. paštu privacy@gs1.org.

Kai šioje privatumo politikoje kalbama apie "mes" arba "mus" (ir panašius terminus), turima omenyje GS1 AISBL, tarptautinė ne pelno siekianti organizacija pagal Belgijos teisę, kurios registruota buveinė yra adresu Avenue Louise 326, bte-10, B-1050 Briuselis.

1.         DUOMENŲ TVARKYMO TIKSLAS

A.         Naudojimasis mūsų svetaine

Mūsų svetainėje galite lankytis nepateikdami jokių asmens duomenų.  Jei mūsų svetaine naudojatės tik informaciniais tikslais (t. y. neprisijungiate, neregistruojatės, nepateikiate užsakymo ar kitaip nepateikiate mums informacijos apie save), mes netvarkome jokių asmens duomenų, išskyrus duomenis, kuriuos jūsų naršyklė perduoda, kai lankotės mūsų svetainėje, ir informaciją, kuri mums pateikiama (kaip slapukai).

B.         Techninės priežastys

Dėl techninių priežasčių gali prireikti, kad teikdami svetainės paslaugas apdorotume tam tikrą automatiškai perduodamą jūsų informaciją, kad jūsų naršyklė galėtų rodyti mūsų svetainę ir jūs galėtumėte naudotis mūsų paslaugomis.  Ši informacija automatiškai renkama kiekvieną kartą, kai lankotės mūsų svetainėje, ir saugoma vadinamuosiuose serverio žurnalų failuose.  Ši informacija susijusi su prisijungusio kompiuterio kompiuterine sistema.  Įrašoma ši informacija:

  • Interneto paslaugų teikėjas (priimantysis)
  • IP adresas
  • Autoriaus vardas ir pavardė (jei taikoma)
  • Prieigos data ir laikas
  • Prieigos būdas (įvestis ir (arba) išvestis)
  • Užklausa
  • Protokolas (pvz., HTTP)
  • Būsena (pvz., klaidų pranešimai)
  • Prieigos prie duomenų apimtis
  • Puslapis, iš kurio buvo pasiekta prieiga (nuoroda)
  • Naudotojo naršyklė ir operacinė sistema

Savo svetainėje naudojame slapukus.  Slapukai - tai tekstiniai failai, kurie išsaugomi interneto naršyklėje arba jūsų kompiuteryje, kai lankotės interneto svetainėje.  Slapuke yra unikali simbolių eilutė, pagal kurią naršyklė gali būti unikaliai atpažįstama, kai svetainė vėl iškviečiama.  Slapukus naudojame tik tam, kad mūsų svetainė ir jos techninės funkcijos būtų jums prieinamos.  Be slapukų naudojimo negalime pasiūlyti kai kurių savo svetainės funkcijų.  Išskyrus statistinę mūsų svetainės naudojimo analizę, naudojame tik sesijos slapukus.  Šie seanso slapukai ištrinami, kai išeinate iš svetainės.  Tai netaikoma prisijungimo slapukams, kuriuose saugomi jūsų prisijungimo duomenys.  Jie automatiškai ištrinami po 24 valandų.

Jūsų asmens duomenis tvarkome, kad galėtume techniškai aprūpinti savo svetainę, remdamiesi toliau nurodytu teisiniu pagrindu:

  • sutarties vykdymo arba ikisutartinių priemonių įgyvendinimo tikslais (pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies b punktą, jei lankotės mūsų svetainėje, kad gautumėte informacijos apie mūsų produktus ar paslaugas;
  • siekiant apsaugoti mūsų teisėtus interesus (pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktą), kad svetainė jums būtų prieinama techniškai ir laikantis visų apsaugos priemonių.  Tik tokiu būdu galime jums pateikti techniškai nepriekaištingai veikiančią ir patogią naudoti interneto svetainę, apsaugoti savo interneto svetainę nuo kibernetinės rizikos ir užkirsti kelią mūsų interneto svetainės keliamai kibernetinei rizikai trečiosioms šalims.

C.         Svetainės analizė

Wir nutzen Google Analytics und Cookies, um den Datenverkehr zu und die Aktivitäten auf unserer Website zu analysieren und damit die Qualität und den Inhalt unserer Website zu optimieren.  Die im Rahmen der statistischen Auswertung unserer Website erfassten Informationen werden nicht mit Ihren sonstigen im Rahmen der Website erhobenen Daten zusammengeführt.

"Google AdWords": naudojame internetinės reklamos programą "Google AdWords" ir "AdWords" vidinę konversijų stebėjimo priemonę.  "Google" konversijų stebėjimas yra "Google Inc." (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, JAV) ("Google") analizės paslauga.  Kai spustelėjate "Google" patalpintą skelbimą, jūsų kompiuteryje įrašomas konversijų stebėjimo slapukas. Šie slapukai nustoja galioti po 30 dienų, juose nėra jokių asmeninių duomenų ir jie nenaudojami asmens tapatybei nustatyti.

Jei lankotės tam tikruose mūsų svetainės puslapiuose, o slapuko galiojimo laikas dar nepasibaigęs, "Google" ir mes galime atpažinti, kad spustelėjote skelbimą ir buvote nukreipti į šį puslapį.  Kiekvienas "Google AdWords" klientas gauna skirtingą slapuką, todėl "AdWords" klientų svetainėse slapukų stebėti neįmanoma.

Naudojant konversijos slapuką surinkta informacija naudojama "AdWords" klientų, kurie naudoja konversijų stebėjimą, konversijų statistikai generuoti.  Klientai gali matyti bendrą naudotojų, kurie spustelėjo jų skelbimą ir buvo nukreipti į puslapį su konversijų stebėjimo žyma, skaičių. Tačiau jie negauna jokios informacijos, kuri galėtų būti naudojama asmeniškai identifikuoti naudotojus.

Jei nenorite dalyvauti stebėjime, galite nesutikti su tokiu naudojimu, užkirsdami kelią slapukų naudojimui atitinkamu naršyklės programinės įrangos nustatymu (deaktyvuoti dabar arba įdiegti naršyklės įskiepį per http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en). Daugiau informacijos ir "Google" privatumo politiką rasite adresu: http://www.google.com/policies/technologies/ads/ arba https://policies.google.com.

"Google Tag Manager": savo svetainėje naudojame "Google Tag Manager".  "Google Tag Manager" leidžia rinkodaros specialistams valdyti svetainių žymas per vieną sąsają.  Pati "Google Tag Manager" paslauga (kuri įgyvendina žymas) nenaudoja slapukų ir nerenka jokių asmens duomenų.  Tačiau "Google Tag Manager" valdo kitas žymas, kurios gali rinkti duomenis.  "Google Tag Manager" neturi prieigos prie šių duomenų.  Jei deaktyvavimas buvo atliktas domeno arba slapukų lygmeniu, jis lieka galioti visoms stebėjimo žymėms, įgyvendintoms su "Google Tag Manager".

"Google Analytics": naudojame "Google Analytics" - žiniatinklio analizės paslaugą.  "Google Analytics" naudoja slapukus, kai jūsų kompiuteryje saugomi tekstiniai failai, skirti naudotojų elgsenai svetainėje analizuoti.  Slapukų surinkta informacija apie jūsų naudojimąsi mūsų svetaine paprastai perduodama į "Google" serverį JAV ir ten saugoma.  Tačiau, jei mūsų svetainėje įjungtas IP anonimizavimas, "Google" pirmiausia sutrumpina jūsų IP adresą Europos Sąjungos valstybėse narėse arba kitose Europos ekonominės erdvės susitarimą pasirašiusiose valstybėse.  Tik išimtiniais atvejais visas IP adresas bus perduodamas į "Google" serverį JAV ir tik ten sutrumpinamas.  Šią informaciją "Google" naudoja mūsų vardu, kad galėtų analizuoti, kaip naudojatės svetaine, rengti svetainės veiklos ataskaitas ir teikti svetainės operatoriui kitas su svetainės ir interneto naudojimu susijusias paslaugas.  Jūsų naršyklės perduodamas IP adresas, kuris yra "Google Analytics" dalis, nėra sujungiamas su kitais "Google" duomenimis.  Savo svetainėje naudojame "Google Analytics" su plėtiniu "_anonymiseIp()". Taip užtikrinama, kad IP adresai būtų sutrumpinti, ir užkertamas kelias tiesioginiam asmens identifikavimui.  Galite neleisti naudoti slapukų pasirinkdami atitinkamus nustatymus savo naršyklės programinėje įrangoje. Tačiau norėtume atkreipti dėmesį, kad tokiu atveju galbūt negalėsite naudotis visomis šios svetainės funkcijomis pilna apimtimi.

D.         Registracija

Be to, kad paprasčiausiai lankotės mūsų svetainėje, galite aktyviai naudotis mūsų svetaine norėdami užsisakyti mūsų produktų ar paslaugų, užsisakyti mūsų naujienlaiškį arba susisiekti su mumis.  Be pirmiau minėto jūsų asmens duomenų tvarkymo grynai informaciniais tikslais, šiuo atveju taip pat tvarkome kitus asmens duomenis, kurių mums reikia jūsų užsakymui įvykdyti arba jūsų užklausai apdoroti ir į ją atsakyti.

Kontaktinė užklausa: Siekdami apdoroti ir atsakyti į jūsų užklausas (pvz., per kontaktinę formą arba mūsų el. pašto adresu), tvarkome jūsų asmens duomenis.  Tai apima jūsų vardą, pavardę ir el. pašto adresą, kad galėtume jums išsiųsti atsakymą, taip pat kitą jūsų pateiktą informaciją.  Jūsų asmens duomenis tvarkome atsakydami į naudotojų užklausas remdamiesi teisiniu pagrindu - savo teisėtų interesų apsauga (pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktą), šiuo atveju tinkamu atsakymu į kontaktines užklausas.

Sutarčių tvarkymas: Jei užsakote mūsų produktus ar paslaugas per mūsų svetainę, tvarkome jūsų asmens duomenis, kad gautume ir apdorotume jūsų užsakymą bei suteiktume jums užsakytus produktus ar paslaugas.  Šiame kontekste tvarkome informaciją, gautą iš atitinkamų įvedimo formų (savanoriška informacija pažymėta žyma "jei taikoma"):

  • El. pašto adresas
  • Pasisveikinimas
  • Jūsų pareigos
  • Vardas ir pavardė
  • Įmonės pavadinimas
  • Sektorius
  • Gatvė / namo numeris
  • Pašto indeksas
  • Miestas
  • Šalis
  • Telefono numeris 

Jūsų asmens duomenis tvarkome sutarties sudarymo, vykdymo ir nutraukimo tikslais, remdamiesi sutarties vykdymo arba ikisutartinių priemonių įgyvendinimo teisiniu pagrindu (pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies b punktą).

E.         Ryšys su paslaugomis

Jei gavome jūsų el. pašto adresą, susijusį su jūsų registracija ir mūsų produktų ar paslaugų teikimu, pasiliekame teisę el. paštu siųsti jums pasiūlymus dėl susijusių produktų ar paslaugų iš mūsų portfelio, nebent tam prieštarautumėte.  Bet kada galite nesutikti, kad jūsų el. pašto adresas būtų naudojamas, siųsdami el. laišką adresu privacy@gs1.org.  Jūsų asmens duomenis, siųsdami naujienlaiškį, tvarkome remdamiesi pirmiau minėtu teisėtų interesų apsaugos teisiniu pagrindu (pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktą) reklamuodami savo produktus ir paslaugas.

F.         Kontaktinės užklausos

Jei siunčiate mums užklausą arba sudarote sutartį ir tai darote ne per mūsų svetainę, o kitu ryšių kanalu (pvz., el. paštu, telefonu arba asmeniškai), tvarkome jūsų asmens duomenis, kuriuos mums pateikiate ir kurie yra būtini mūsų produktams ar paslaugoms teikti bei sutartims su jumis sudaryti, vykdyti ir prireikus nutraukti, kaip aprašyta toliau.

Užklausos: norėdami apdoroti ir atsakyti į jūsų užklausas telefonu, paštu arba el. paštu, tvarkome jūsų pateiktus asmens duomenis.  Tai visada apima jūsų vardą, pavardę ir adreso duomenis, pavyzdžiui, el. pašto adresą, pašto adresą arba fakso numerį, kad galėtume jums išsiųsti atsakymą, taip pat visą kitą informaciją, kurią siunčiate mums kaip savo bendravimo dalį.

Atsakydami į naudotojų užklausas jūsų asmens duomenis tvarkome remdamiesi teisiniu pagrindu - siekdami užtikrinti savo teisėtus interesus (pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktą), t. y. tinkamai atsakyti į kontaktines užklausas.

Sutarties sudarymas:  Jei užsakote mūsų produktus ar paslaugas telefonu, el. paštu ar asmeniškai (ar panašiai), mes tvarkome jūsų asmens duomenis, kad gautume ir įvykdytume jūsų užsakymą ir suteiktume jums užsakytus produktus ar paslaugas.  Šiame kontekste tvarkome informaciją, gautą iš atitinkamų įvedimo formų (savanoriška informacija pažymėta žyma "jei taikoma"):

  • El. pašto adresas
  • Pasisveikinimas
  • Jūsų pareigos
  • Vardas ir pavardė
  • Įmonės pavadinimas
  • Sektorius
  • Gatvė / namo numeris
  • Pašto indeksas
  • Miestas
  • Šalis
  • Telefono numeris

Jūsų asmens duomenis tvarkome sutarties sudarymo, vykdymo ir nutraukimo tikslais, remdamiesi sutarties vykdymo arba ikisutartinių priemonių įgyvendinimo teisiniu pagrindu (pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies b punktą).

G.         Duomenų tvarkymas sutarčiai sudaryti

Vykdydami savo sutartinius įsipareigojimus jums, jūsų asmens duomenis tvarkome taip:

Paslaugų teikimas:  Kad galėtume įvykdyti savo sutartinius įsipareigojimus jums, tvarkome jūsų asmens duomenis, kad galėtume teikti paslaugas (įskaitant sutarties sudarymą, tolesnių užklausų išsiaiškinimą ir paslaugų teikimą).   Jūsų asmens duomenis tvarkome siekdami sudaryti, vykdyti ir nutraukti sutartį, remdamiesi sutarties vykdymo arba ikisutartinių priemonių vykdymo teisiniu pagrindu (pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies b punktą). 

Mokėjimų apdorojimas: mokėjimus atlikti pavedame mokėjimo paslaugų teikėjams ir bankams.   Jūsų asmens duomenis tvarkome sutarties sudarymo, vykdymo ir nutraukimo tikslais, remdamiesi sutarties vykdymo arba ikisutartinių priemonių įgyvendinimo teisiniu pagrindu (pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies b punktą).

Teisinių reikalavimų laikymasis:  Jūsų asmens duomenis tvarkome siekdami įvykdyti kitas teisines prievoles, susijusias su sutarties vykdymu.  Tai visų pirma apima saugojimo laikotarpius pagal komercinę, prekybos ar mokesčių teisę.  Jūsų asmens duomenis tvarkome siekdami sudaryti, vykdyti ir nutraukti sutartį, remdamiesi teisiniu pagrindu - mūsų teisinių prievolių vykdymu (pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies c punktą), susijusiu su taikomomis komercinės, prekybos ar mokesčių teisės nuostatomis.

Vykdymas: Jūsų asmens duomenis taip pat galime tvarkyti siekdami apginti savo teises ir įgyvendinti savo teisinius reikalavimus.  Be to, jūsų asmens duomenis tvarkome siekdami apsiginti nuo teisinių veiksmų ir tiek, kiek tai būtina gynybai nuo nusikalstamų veikų arba baudžiamajam persekiojimui.   Jūsų asmens duomenis tvarkome siekdami apsaugoti savo teisėtus interesus (pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies f punktą), jei inicijuojame teisinius veiksmus ar ginčus arba nuo jų ginamės, arba užkertame kelią nusikalstamoms veikoms ar jas tiriame.

2.         DUOMENŲ GAVĖJAS

Iš pradžių prieigą prie informacijos apie jūsų asmens duomenis turi tik įgalioti darbuotojai.  Be to, tam tikrais atvejais, kiek tai leidžiama arba reikalaujama pagal įstatymus, jūsų asmens duomenimis galime dalytis su kitais gavėjais, kurie mums teikia paslaugas, susijusias su mūsų svetaine ir atitinkama paslauga.  Tai darydami, mes ribojame reikiamų jūsų asmens duomenų perdavimą.  Kai kuriais atvejais mūsų paslaugų teikėjai gauna jūsų asmens duomenis kaip duomenų tvarkytojai, kurie gauna prieigą prie jūsų asmens duomenų arba juos tvarko tik mums prižiūrint.  Kitais atvejais gavėjai jiems perduotus duomenis tvarko savarankiškai.

Būtinieji jūsų asmens duomenų gavėjai gali būti

  • Mokėjimo paslaugų teikėjai ir bankai mokėjimams apdoroti,
  • IT paslaugų teikėjai, administruojantys ir prieglobos paslaugas mūsų interneto svetainei arba mūsų programėlių veikimui,
  • skolų išieškojimo bendrovės ir teisiniai patarėjai. 

3.         TARPVALSTYBINIS DUOMENŲ PERDAVIMAS.

Jei jūsų asmens duomenis turime perduoti vidiniams gavėjams arba trečiosioms šalims užsienyje, garantuojame, kad bus imtasi visų būtinų priemonių jūsų duomenims apsaugoti.  Jei duomenys perduodami į ne Europos ekonominės erdvės šalį, kurios duomenų apsaugos lygio Europos Komisija nelaiko tinkamu, mes, be kita ko, remiamės

  • Sutarties, kuria jūsų asmens duomenys apsaugomi pagal BDAR reikalavimus, sudarymu arba įgyvendinimu;
  • ES pavyzdinėmis nuostatomis, naudojamomis kaip standartinės sutarčių sąlygos sutartyse su paslaugų teikėjais, siekiant užtikrinti, kad į ne Europos ekonominės erdvės šalis perduodami duomenys būtų apsaugoti pagal BDAR reikalavimus.  Paprašius pateiksime jums šių sąlygų formuluotes;
  • priežastys, būtinos dėl viešojo intereso;
  • Jūsų aiškus sutikimas;
  • privatumo skydo duomenų apsaugos susitarimą dėl teisiškai atitinkančio asmens duomenų perdavimo į JAV.

4.         DUOMENŲ SAUGOJIMAS

Jei mūsų svetaine naudojatės tik informaciniais tikslais, jūsų asmens duomenis saugome savo serveriuose visą apsilankymo laiką.  Jums palikus mūsų svetainę, jūsų asmens duomenys bus ištrinti.  Mūsų įdiegti slapukai paprastai taip pat ištrinami jums palikus mūsų svetainę, išskyrus prisijungimo slapukus, kurie saugomi 24 valandas.

Kai aktyviai naudojatės mūsų interneto svetaine, teikiate užklausas ir sudarinėjate sutartis ne interneto svetainėje, iš pradžių jūsų asmens duomenis saugome tol, kol atsakome į jūsų užklausą.  Jei užmezgami verslo santykiai ir (arba) sudaroma sutartis, jūsų asmens duomenis saugome mūsų verslo santykių arba sutartinių santykių laikotarpiu. Tai taip pat apima sutarties inicijavimą (ikisutartinius teisinius santykius) ir sutarties vykdymą.

5.         JŪSŲ, KAIP DUOMENŲ SUBJEKTO, TEISĖS

Pagal BDAR jums suteikiamos šios teisės:

Jei taip, turite teisę susipažinti su šiais duomenimis ir tam tikra kita informacija (įskaitant duomenų tvarkymo tikslus, asmens duomenų kategorijas, duomenų gavėjų kategorijas, planuojamą saugojimo laikotarpį, jūsų teises, duomenų kilmę, automatizuoto sprendimų priėmimo faktą ir, perdavimo į trečiąją šalį atveju, atitinkamas garantijas).

Teisė į ištaisymą: Jūs turite teisę reikalauti, kad neišsamūs arba netikslūs asmens duomenys būtų ištaisyti.

Teisė ištrinti: turite teisę reikalauti, kad jūsų asmens duomenys būtų nepagrįstai nedelsiant ištrinti. Teisė ištrinti duomenis netaikoma, inter alia, jei asmens duomenis tvarkyti būtina: i) siekiant pasinaudoti teise į saviraiškos ir informacijos laisvę, ii) siekiant įvykdyti mums taikomą teisinę prievolę arba iii) siekiant pareikšti, vykdyti ar apginti teisinius reikalavimus.

Teisė apriboti duomenų tvarkymą: Jūs turite teisę prašyti, kad mes apribotume jūsų asmens duomenų tvarkymą.

Teisė į duomenų perkeliamumą: Turite teisę gauti iš mūsų savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu, kad galėtumėte juos perduoti kitam duomenų valdytojui arba kad jie būtų perduoti kitam duomenų valdytojui.

Teisė atšaukti sutikimą: turite teisę bet kada atšaukti savo sutikimą tvarkyti jūsų asmens duomenis.

Teisė nesutikti: tam tikromis aplinkybėmis turite teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys (pagal BDAR 21 straipsnį).  Tam tikrais atvejais, nepaisant jūsų prieštaravimo, gali prireikti toliau tvarkyti jūsų asmens duomenis arba būti įpareigotiems tai daryti, kad galėtume patenkinti savo interesus.  Tokiu atveju prieštaravimas bus sprendžiamas kiekvienu konkrečiu atveju.

Teisė pateikti skundą priežiūros institucijai: Jūs turite teisę pateikti skundą priežiūros institucijai valstybėje narėje, kurioje yra jūsų gyvenamoji vieta, darbo vieta arba įtariamo pažeidimo vieta. Teisė pateikti skundą nepažeidžia jokių kitų administracinių ar teisminių teisių gynimo priemonių.

Kompetentinga priežiūros institucija yra

Duomenų apsaugos institucija

Rue de la Presse 35

1000 Briuselis

Belgija

Telefonas: +32 (0)2 274 48 00

Faksas:n+32 (0)2 274 48 35

el. paštas: contact@apd-gba.be

Internetas: https://www.dataprotectionauthority.be/

Rekomenduojame pirmiausia susisiekti su mumis el. paštu privacy@gs1.org ir pateikti bet kokius nusiskundimus ar susirūpinimą keliančius klausimus. 

6.         JŪSŲ PAREIGA PATEIKTI DUOMENIS

Iš esmės neprivalote pateikti mums savo asmens duomenų.  Tačiau jei nepateiksite mums savo asmens duomenų, mes galėsime tik ribotai teikti jums savo svetainę ir paslaugas.  Asmens duomenys, kurių mums reikia pirmiau minėtais tvarkymo tikslais, yra pažymėti "*" arba kitu simboliu kaip privaloma informacija.

                 

Ši GS1 AISBL privatumo politika, kaip duomenų valdytojo, taikoma GS1 Global LOU pasiūlymui.  Pasiliekame teisę keisti šią privatumo politiką, jei to reikalauja teisės aktų pakeitimai ir (arba) norėdami parodyti, kaip tvarkome asmens duomenis.  Ši versija buvo sukurta 2018 m. gegužės mėn. ir įsigalioja 2018 m. birželio 1 d. (GS1 Global LOU pasiūlymo paleidimo data).

Atnaujinta: 2022.9.26, 23:50

Kas yra slapukai?

Slapukai ir panašios technologijos yra labai maži tekstiniai dokumentai arba kodo dalys, kuriose dažnai yra unikalus identifikavimo kodas. Kai lankotės svetainėje arba naudojatės mobiliąja programėle, kompiuteris paprašo jūsų kompiuterio arba mobiliojo įrenginio leidimo saugoti šį failą jūsų kompiuteryje arba mobiliajame įrenginyje ir gauti prieigą prie informacijos. Slapukų ir panašių technologijų surinkta informacija gali apimti apsilankymo datą ir laiką bei tai, kaip naudojatės konkrečia svetaine ar mobiliąja programa.

Kodėl naudojame slapukus?

Slapukai užtikrina, kad lankydamiesi mūsų internetinėje parduotuvėje išliktumėte prisijungę, kad visos prekės pirkinių krepšelyje būtų išsaugotos, kad galėtumėte saugiai apsipirkti ir kad svetainė ir toliau sklandžiai veiktų. Slapukai taip pat užtikrina, kad galėtume matyti, kaip naudojama mūsų svetainė ir kaip ją tobulinti. Be to, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus, mūsų pačių slapukai gali būti naudojami siekiant pateikti jums tikslines reklamas, atitinkančias jūsų asmeninius interesus.

Kokio tipo slapukus naudojame?

Būtinieji slapukai

Šie slapukai yra būtini, kad svetainė tinkamai veiktų. Naudojant šiuos slapukus galima atlikti kai kuriuos iš šių veiksmų: - išsaugoti prekes pirkinių krepšelyje perkant internetu - išsaugoti šios svetainės slapukų nustatymus - išsaugoti kalbos nustatymus - prisijungti prie mūsų portalo. Mums reikia patikrinti, ar esate prisijungę.

Veiklos slapukai

Šie slapukai naudojami statistinei informacijai apie naudojimąsi mūsų svetaine rinkti, dar vadinami analizės slapukais. Šiuos duomenis naudojame siekdami pagerinti svetainės veikimą ir ją optimizuoti.

Funkciniai slapukai

Šie slapukai suteikia daugiau funkcijų mūsų svetainės lankytojams. Šiuos slapukus gali nustatyti mūsų išorės paslaugų teikėjai arba mūsų pačių svetainė. Jei sutinkate su šia kategorija, gali būti įjungtos arba neįjungtos šios funkcijos- tiesioginių pokalbių paslaugos- žiūrėti vaizdo įrašus internete- dalijimosi socialinėje žiniasklaidoje mygtukai- prisijungti prie mūsų svetainės naudojant socialinę žiniasklaidą.

Reklamos / sekimo slapukai

Šiuos slapukus nustato išoriniai reklamos partneriai ir jie naudojami profiliavimui ir duomenų stebėjimui įvairiose svetainėse. Jei sutinkate su šiais slapukais, galime rodyti savo reklamas kitose svetainėse, atsižvelgdami į jūsų naudotojo profilį ir nuostatas. Šiuose slapukuose taip pat saugomi duomenys apie tai, kiek lankytojų matė ar spustelėjo mūsų skelbimus, kad būtų galima optimizuoti reklamos kampanijas.

Kaip galiu išjungti arba pašalinti slapukus?

Galite atsisakyti visų slapukų, išskyrus būtinus. Naršyklės nustatymuose galite pakeisti nustatymus taip, kad slapukai būtų blokuojami. Daugumoje naršyklių paaiškinimą, kaip tai padaryti, rasite funkcijos "Pagalba" skiltyje. Tačiau jei blokuosite slapukus, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis mūsų svetainės techninėmis funkcijomis ir tai gali turėti neigiamos įtakos jūsų naudojimosi patirčiai.

Mes pasirūpinome, kad jums būtų lengva valdyti savo sutikimą.

Pakeiskite savo sutikimąAtšaukite savo sutikimą

Tai yra jūsų unikalus ID:

20b4d846-53b0-499f-bca9-ea695d027a97

Jei norite peržiūrėti savo sutikimo peržiūrą, kreipkitės į svetainės administratorių.

Paskutinis jūsų sutikimo pakeitimas užregistruotas: 2024 1 18, 13:42

Mūsų svetainėje naudojami šie slapukai

Atnaujinta: 5.2.2024, 01:14

PavadinimasTikslasDomeno vardasProcedūraTeikėjasTipas
PavadinimasTikslasDomeno vardasProcedūraTeikėjasTipas
PavadinimasTikslasDomeno vardasProcedūraTeikėjasTipas

Būtina

 
cookiefirst-consentŠis slapukas išsaugo jūsų slapukų nustatymus šioje svetainėje. Šiuos nustatymus galite bet kada pakeisti arba atšaukti savo sutikimą.lei.directvieneri metaiCookie FirstCookie
cookiefirst-consentŠis slapukas išsaugo jūsų slapukų nustatymus šioje svetainėje. Šiuos nustatymus galite bet kada pakeisti arba atšaukti savo sutikimą.lei.directNuolatinisCookie FirstLocal Storage
cookiefirst-idŠiame slapuke yra jūsų unikalus ID, kad "CookieFirst" galėtų identifikuoti unikalius šios svetainės lankytojus.lei.directNuolatinisCookie FirstLocal Storage
fe_typo_userŠis slapuko pavadinimas priskiriamas "Typo3" žiniatinklio turinio valdymo sistemai. Jis naudojamas kaip naudotojo sesijos identifikatorius, kad būtų galima išsaugoti naudotojo nustatymus. Jis skirtas sunaikinti pasibaigus naršyklės sesijai. Jame yra atsitiktinis identifikatorius ir nėra jokių konkrečių naudotojo duomenų.www.lei.directSesija Cookie
PHPSESSIDPHP kalba pagrįstų programų generuojami slapukai. Tai bendros paskirties identifikatorius, naudojamas naudotojo sesijos kintamiesiems valdyti. Paprastai tai yra atsitiktinai sugeneruotas skaičius, kurio naudojimas gali būti būdingas konkrečiai svetainei. Tačiau geras pavyzdys yra naudotojo prisijungimo būsenos išlaikymas tarp puslapių.www.lei.directSesija Cookie

Veikimas

 
_gaRegistruojamas unikalus svetainės lankytojo ID, kad būtų galima stebėti, kaip lankytojas naudojasi svetaine. Duomenys naudojami statistikos tikslais. Duomenų perdavimas į trečiąsias šalis: JAV. Google LLC. yra sertifikuota pagal Duomenų privatumo sistemą, o tai reiškia, kad jūsų, kaip duomenų subjekto, teisės gali būti užtikrintos..lei.direct2 metaiGoogle LLC.Cookie
_ga_********Šiame slapuke išsaugomas unikalus svetainės lankytojo ID ir stebima, kaip lankytojas naudojasi svetaine. Duomenys naudojami statistikos tikslais. Duomenų perdavimas į trečiąsias šalis: JAV. Bendrovė "Google LLC." yra sertifikuota pagal Duomenų privatumo sistemą, o tai reiškia, kad jūsų, kaip duomenų subjekto, teisės gali būti užtikrintos..lei.direct2 metaiGoogle LLCCookie

Reklama

 
_gcl_auŠį slapuką nustato "Google Adsense" kryžminės reklamos bandymams..lei.direct3 mėnesiaiGoogle LLCCookie
IDE"Double Click" ("Google") slapukas, kuriuo galime analizuoti ir optimizuoti savo reklamos kampanijas..doubleclick.netvieneri metaiDoubleClick (Google)Cookie
test_cookieŠį slapuką nustato "DoubleClick net" (priklauso "Google"), kad nustatytų, ar svetainės lankytojo naršyklė palaiko slapukus. Duomenų perdavimas į trečiąsias šalis: JAV. Google LLC. yra sertifikuota pagal Duomenų privatumo sistemą, o tai reiškia, kad jūsų, kaip duomenų subjekto, teisės gali būti užtikrintos..doubleclick.net15 minučiųGoogle LLCCookie

This cookie policy has been created and updated by CookieFirst.com.

Dažniausiai užduodami klausimai

Dažniausiai užduodamus klausimus rasite DUK skyriuje. Jei bandote užginčyti LEI įrašą, susisiekite su mumis tiesiogiai el. paštu. Visais kitais klausimais užpildykite kontaktinę formą ir mūsų speciali klientų aptarnavimo komanda jums greitai padės.